1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu En saa nettiä toimii, hermot menee

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Enoxol 04.05.2015.

  1. Enoxol

    Enoxol Regular member

    Liittynyt:
    06.11.2005
    Viestejä:
    277
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tervehdys!

    Hommasin Welhon DNA 100 megasen ethernet liittymän. Kun laittaa piuhan kiinni koneeseen, niin homma kyllä rullaa, no hätä! Sitten piti saada wlan toimimaan, mutta ei tää nyt ollukaa ihan "blug and play" homma.. Köyhä nimittäin halusi säästää ja otin käyttöön kaverin vanhan D-Link:n, DIR-301 reitittimen, jolla olisi siis tarkoitus saada tämä wlan sitten pelittämään. No en prkl saa! :D

    Hävettää jopa kysyä, mutta mitä pitää tehdä?

    Tässä vielä linkit DNA:n ohjeista ja D-Linkin manuskasta, joita olen tässä koittanut hyödyntää ilman tulosta...

    DNA:n ohjeet (minulla on win7 tässä läppärissä):
    https://www.dna.fi/documents/15182/...Opas.pdf/54690fa9-19b6-4c05-bfb5-4097f0fb4774

    Purkin manuaali:
    http://www.dlink.com/-/media/Consumer_Products/DKT/DKT 110/Manual/DIR_301_Manual_EN_UK.pdf
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Toi d-link on muinaisjäänne, et hyödy nopeasta ja vakaasti netistä millään muotoa sen kanssa :) suosittelen joko hommaamaan tämän päivän standardit täyttyvän reitittimen tai ainakin ottamaan puolta hitaamman netin jos meinasit tuolla mennä.
     
    Enoxol kiitti tästä.
  4. Enoxol

    Enoxol Regular member

    Liittynyt:
    06.11.2005
    Viestejä:
    277
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jahas, no jos näin kerta on niin kaipa se sitten täytynee tehdä sijoitus ja hommata asiallisempi purkki!
     

Jaa tämä sivu