1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ehdotuksia esisuunniteltuun konepakettiin.

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Henelius 25.10.2015.

  1. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 900-1100. Tämä projektihan on perinteisesti pikkusen yli budjetin, mutta ehkäpä te hyvät herrat/rouvat pystytte nipistämään vähän pois. Ei pakollista, mutta kunhan ei lisäkustannuksia.
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Mahdollisesti
    Kotelon koko: Ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: Mielellään musta.
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Mahdollisimman hiljainen.
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei tässä Suomen taloustilanteessa:D
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: Onhan se hyvä olla
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen FPS (cs go)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Ensimmäinen kone tulossa itselleni. Aivan noviisi itse ja kaverihan tämän on pääosin suunitellut, mutta ennen tilaamista näen parhaaksi saada teidän siunauksen varmuudeksi :) tässäpä tämä ruhlake olisi


    tietokone.
     
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Et saa tohon koteloon isoja coolereita.
    Ja miksi mSATA levy ?
     
  4. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Emo heikko esitys tolla hinnalla (vanhentunu prossukanta mm), muisti OK, kovo OK, prossussa vanhentunu prossukanta, poweri aika kallis, näyttis OK vaikkaki aika kallis, SSD ei sovi, cooleri ei sovi koppaan, DVD OK

    Ei jatkoon. Jos pelkästään CS:GO pelaat(??), riittää selkeesti halvempiki setti.
     
  5. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  6. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ohhoh eli olikin ihan kysyä maestroilta. No jos tuosta pohjasta lähtisi ottamaan askelia kohti parempaa niin mitä pitäisi tehdä ?

    Kotelon ulkonäöllä ei itselleni ole oikeastaa mitään merkitystä kunhan on hyvä ja toimiva. Levy asema varmaan aika toissijainen asia, kun steamin tarjouksia tulee hyödynnettyä. Hyvä olla kuitenkin kaiken varalta. Eli muitakin pelejä kuin Go:ta tulee pelattua kunhan saa tehokkaan koneen alle.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tohon hintaluokkaan mahtuu noin miljoona systeemiä. Eli sano vaan paljoko on ehdoton maksimi ja katotaan sit.

    Ja onko pakko ostaa Jimmsiltä?
     
    Henelius kiitti tästä.
  8. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olkoon tuo 1150 € ehdoton max, kun olisi tarkoitus ostaa lisäksi Acer Predator GN246HL näyttö.
    Ja ei mikään pakko ostaa jimmsiltä.
     
    Viimeksi muokattu: 26.10.2015
  9. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,239
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    kannattaisi harkita 1151 kantaista emoa ja prosessoria.toi 1150 alkaa olla jo vanhentunu kanta.
     
    Viimeksi muokattu: 26.10.2015
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kannattais mut halvin kellotettava LGA1151 prossu maksaa 260 euroo eikä sillä hinnalla saa ku 4 säiettä. 8 säikeen kellotettava maksaa jotain 370 ja välimallia tyyliin Xeon 1231v3 ei oo.
     
  11. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Jotain nyt netistä kumminkin http://www.pco.co.at/Prozessoren/In...rce=geizhals&utm_medium=CPC&utm_campaign=2010

    Jaaha että vielä NVidia pelikortti pakettiin , tässä on kyllä puristamista
    Kallista on http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i5-6600K-4x-3-50GHz-So-1151-WOF_1010019.html
    Ja http://www.mindfactory.de/product_i...151-Dual-Channel-DDR4-ATX-Retail_1009409.html

    Eikä kelpaa http://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-FX-Series-FX-8370-8x-4-00GHz-So-AM3--BOX_972841.html
    Ja http://www.mindfactory.de/product_i...AM3--Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_743566.html

    Mitä?
     
  12. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ihan kotimaasta ajattelin koneen ostaa niin entäpä tämmönen setti ?

    tietokone v2. hw prossu.
     
  13. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
    26.5.
    Ihan vaan vertailuksi hardwariumista suurinpiirtein samaan hintaan,ja näyttikseksi saa gtx970.
     
    Henelius kiitti tästä.
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Eli muistivikainen GTX 970 ja kaveriks ilman HT:ta oleva prossu vaikka Xeonia sais samaan hintaan ?

    E:
    Ja ennen kuin sanot että se on uusinta kantaa, niin siinä ei silti ole HT:ta. Vaikka olis kuinka uusin kanta, niin HT:ta ei ole. lisäks 4 ydintä ja 4 threadiä. Xeonissa 8 threadiä. Olkoot vaikka 3000 luvun kanta ni silti siinä on vähemmän ominaisuuksia. Piste.
     
    BPVest kiitti tästä.
  15. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    On tossa HT eli jos aloittaja tilaa tuolta LGA 1151 sarjan Xeonin = E3-1230-v5 http://ark.intel.com/products/88182/Intel-Xeon-Processor-E3-1230-v5-8M-Cache-3_40-GHz
    niin saatavuus voi kestää , mutta
    Pistäkää nyt paketteihinne edes kunnon powerit noitten räpellysten sijaan
     
  16. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli jos sivuutan tuon Xeonin sen saatavuuden takia ja näyttistä on vaihdettu. Poweria muutettu nii paketti näyttäis tältä. Mitäpä ootte mieltä kompuutteri.
     
  17. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
    En sano mitään,lätkäisinpähän vaan suurinpiirtein samat osat demonstroidakseni tuota hintaeroa hardwariumin ja jimssin välillä.Se on ihan aloittajan päätettävissä mitä haluaa ostaa.
     
  18. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  19. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Kyllä noi SkyLake-sarjan prossut on kaikki ihan Intelin vehkeitä , myyntipisteistä huolimatta , Eli tuonne on tullut lisää vaihtoehtoja mm i3 Core ja G Pentium tyypin 2-ytimisiä ja nyt ihan uusimpina E3-v5 Xeon malleja

    Näillä ei taida olla väliä aloittajalle mutta viestin #7 monitorin ja #15 näytönohjaimen välillä on ristiriitaa.
    Kumpi jää ja kumpi vaihtuu paremmin yhteensopivaan ?
     
    Henelius kiitti tästä.
  20. Henelius

    Henelius Newbie

    Liittynyt:
    25.10.2015
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eikö tuo Acer Predator GN246HL ole hinta-laatu suhteeltaan aika hyvä ? Tietenkin voihan sitäkin vaihtaa johonki toiseen jos tuo konepaketti/näytöohjain olisi nyt kunnossa. Saisin tässä lähipäivinä vaikka laittaa osat tilaukseen.
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Niin siis, nyt on pakko sanoa etten ymmärtänyt ?
    Linkkasin Intelin sivuston, jossa käy ilmi ettei kyseisessä 6600K mallissa ole Hyper Threadingiä ? En nyt ymmärrä vastaustasi ollenkaan ?
     

Jaa tämä sivu