1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Edge ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi eklu 30.01.2016.

  1. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Mikähän tuohon selaimeen nyt tuli kun ei näytä kuvia tai videoita esim iltalehti.fi ja muissakaan sivustoilla.

    Korjaantui.
     
    Viimeksi muokattu: 11.02.2016
  2.  
  3. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,074
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    68
    Testaa näitä.

    Kuvien näyttäminen:
    1. Mene Työkalut -> Asetukset -> ja Lisäasetukset.
    2. Multimedia-välilehden alta katso onko Näytä kuvat kohta valittuna.

    Väliaikaisteidostot:
    1. Avaa Internet-asetukset ja poista Yleiset-välilehdeltä Selaushistoria.
    2. Katso, että Tietosuoja-välilehdellä asetus ei ole mennyt liian tiukaksi (keskitaso taitaa olla vakio).
     
  4. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Kiitos vaan mutta ei auttanut.
     
  5. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,074
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    68
    Onko samaa ongelmaa Chromen tai Firefoxin selaimella?
     
  6. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Firefox ja jopa IE toimii mutta kun nyt jo tottunut tuohon Edgeen olis kiva jos sais toimimaan, enneku luki esim iltahden urheilu sivuja luettu kohta muutti väri ja näki heti että tämän olen lukenut. Ennenvanhaan oli erilaisia fix Windows ohjelmia joilla sai palautettua jonki ohjelman asetukset, tähän win 10 64 bit en ole löytänyt moista. Jopa kaikenlaisia tweak ohjelmia joilla pääsi vähän syvemmällekkin eli sellaisesta ohjelmasta voisi olla apua, en ole löytänyt kohtaa palauta Edge oletusasetuksille.

    Myös ennen Windows media player oli hyvä TV:n katseluun ja nyt on vain Terra Tec Home Kinema joka ei tahdo toimia kympissä. Kodi löytää TV mokkulan mutta ei hae kanavia, siis haku telkun katsomiseenki on vielä kesken ja ProgTV löytää viritin mokkulan mutta ei hae kanavia.
     
    Viimeksi muokattu: 02.02.2016
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    TV:n katselu ei tuota kympissä ongelmia, pitää hankkia oikea katseluohjelma. Olen kokeillut hyvin monia ohjelmia, joiden toimivuus on mitä on. Luotettavin ja toimivin katseluohjelma niistä ehdottomasti on DVBViever Pro, joka ei tosin ole ilmainen, mutta 20€ hinta ohjelmasta ei ole paljon jos toimintavarmuuttaa ja luotettavuutta hakee.
    Olen huomannut myös sen, että halvimmat USB/PCI-TV-vastaanottimet toimivat ihan yhtä luotettavasti kuin kalliimmatkin ko. ohjelmalla.
     
  8. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Samat murheet TV:n katsomisessa eli ei toimi, mullahan oli tuo ohjelma ja koodi siihen joka kelpas vaikka vähän vanha. Ostin aikoinaan kun vielä satelliitistä piti katsoa, löytää MTV3 ja nelkun ja sitten jotain muuta hömppää. Siirto kakkosnäytölle niin pikselöi kuvan, näyttis NVIDIA Geoforce GTX 750. Tietenki uusimmat ajurit ja kaikki muu toimii kakkosnäytöllä ok.
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    En nyt oikein ymmärtänyt. Tarkoititko, että DVBViewer Pro ei toimi kunnolla?
     
  10. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Joo, eitoimi. Kanavia ei lyödy kaikkia kun valikossa ei ole Finland DNA ja mitkä löytyy ei toimi hyvin kakkosnäytössä, kuten sanoin mun rekisteröintikoodi toimi ja vielä päivitti ohjelman. Kokeilin kaapeli ja sisäantennilla tersestiaali puolen kanavia. Kaikki muut ohjelmat joilla voin kuvaa katsella toimii hyvin kakkosnäytössä mm. VLC. Haku kaapelista tarkempi haku ja ei mitään aluetta kestää yli 2t. Kun virittimen EyeTV Hydribin laitan mun win 7 koneeseen niin mediaplauer toimii heti yskimättä. Antekin TV tikku tekee samaa mutta kumpikaan ei lupaa win 10 sopivuutta vaikka vaimon win 10 läppärissä toimii heti.
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Kyllä tuo ohjelma toimii kuin junan wessa jos antennisignaali on kunnossa ja oikea kanavaviritys .ini on ProgramData\Transponders kansiossa, jonne pääsee ohjelman valikon "Ohje" otsikosta.
    Varmistetaan nyt vielä, käytätkö (dna) Welhon kaapelikanavia ja onko sinulla siitä oikean .ini tiedosto tuolla nimeämässäni kansiossa?
    Tuo Welhon kaapelihaku oikealla inillä kestää noin pari minuuttia.

    Tikun BDA-ajurit kunnossa?
     
    Viimeksi muokattu: 03.02.2016
  12. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Ajurit uusimmat tietenki, en mä ihan nörde ole. Vois sanoa että EX pertti, driver maks löysi uudemmat ja tuska jatkuu. Pieni simppeli TV duner ny pitäis saada, win 10 64bit. Yksi reg tuuner korjas koneen niin et iltasanomat taas näkyy mutta ilmatteeksi ei korjannu kaikkia vikoja.
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Sittenhän tuossa ei ole mitään ongelmia.
     
  14. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    On ogma en näe TV ohjelmia.
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Koska tämän kysymyksen ongelma korjaantui, niin laita tuosta TV asiasta vaikka oma kysely riittävin tiedoin, josko siihen löytyisi apuja.
     
  16. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Edge on palannut toimimattomuus tilaa ja nyt sama korjaus ohjelma ei auta, kirjaudu ikuisesti on taas vain unta.
     
  17. *Trinity*

    *Trinity* Active member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,488
    Kiitokset:
    495
    Pisteet:
    93
    Ehkä nyt olisi hyvä vähän hidastaa vauhtia.
    Jättäisin kyseiset ohjelmat omaan arvoonsa, käytä ccleaneria jos haluat rekisterille jotain perussiivousta tehdä. Ajureitakaan ei kannata millään ihme ohjelmalla ladata.

    Oon nähny tapauksia jossa Windows seiskalle on asennettu uusimmat piirisarjanajurit mitä valmistajalta löytyy ja siitäkin huolimatta ajuriohjelma läysi ladattavaa, tai sitten on näitä missä ehdotetaan vanhempaa ajuria. Osasti siis ihan arpapeliä miten ne niitä löytää. Ajurit kannattaa ladata 98% tapauksista valmistajan sivuilta, tai käyttää AMD:n tai Nvidian omaa ohjelmaa näytöohjaimille, myös inteliltä löytyy oma ohjelma jolla voi ainakin jotain audio ja USB ajurita ladata mutta nekin siis vain intelin omille tuotteille.

    Koita tuohon Edge ongelmaan sen palauttamista oletusasetuksille.
    http://www.tenforums.com/tutorials/25353-microsoft-edge-reset-default-windows-10-a.html
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2016
  18. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    120
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Tv ongelmien kanssa painin itsekkin. Windowsin mediacentter oli hyvä. Tv katselu onnistuu myös vlc soittimella.
    Vlc/media/avaa kaappauslaite.Valitse kaappaustila tv digitaalinen/dvb-t. Aseta kanavanipun taajuus (löytyy digita).
    Vielä kaistanleveys 8 mhz. Kanavat näkyy valitusta nipusta,ohjelman vaihto oli jostain valikosta.
    Onhan toi hieman työläs, mutta toimii ja hyvä kuva. Näyttäis myös tallennus toimivan.
    Ajastus mahdollisuudesta ei tietoa.
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Tehkää noista TV-ongelmista oma kyselyketjut, koska täällä tuntuu noita muita ongelmia muutenkin riittävän, ettei sotkeennu monta asiaa päällekkäin.
     
  20. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    340
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Edge palasi ruotuun, olisko Windows päivitys korjannu. No kuhan toimii niin hyvä.
     

Jaa tämä sivu