1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Boottausongelmia

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Billionati 27.05.2015.

  1. Billionati

    Billionati Newbie

    Liittynyt:
    27.05.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ASRock P67 Pro3, i5 2500k, GTX 970, 12gb RAM, Antec HCG 520W, OS Kingstonin SSD:llä, yks 500GB WD
    Kone käynnistyy muuten normaalisti, mutta kuvaa ei tule näyttöön. Huomasin, että takana oleva "CLR CMOS" napin valo palaa. Googlailin tätä ja jostain CMOS clearauksesta puhuttiin. Mahdollisesti olen sitten nappia painanut, en osaa sanoa.

    Yritin tätä CMOS jumper palikkaa käyttää 2-3 pinneihin, mutta ei vaikuttanut mitenkään. En tiedä sitten teinkö oikein vai en. Mitähän tässä pitäisi tehdä?

    100% varma että näytönohjain sekä näyttö toimii. Testattu.

    Kiitoksia avusta, kuka siihen sitten ryhtyykään. Olisi mukava päästä pääkoneelle.
    (Postattu myös MuroBBS)
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Koita poistaa emosta patteri vähäks aikaa.
     
  4. Billionati

    Billionati Newbie

    Liittynyt:
    27.05.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kokeilin tosiaan patteria tässä hieman ennen postaustasi. Ei vaikutusta.
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ota kaikki ylimääränen irti (kaikki paitti 1 muistikampa, kovot, näyttiksen vois korvata vähävirtasemmalla, meinasin sanoo et ota irti mut eihän tossa emossa oo näyttisliittimii ":D").
     
  6. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Sitte kun olet noi Vestin jutut kokeillut eikä vieläkään toimi, kokeile piruuttaan irrottaa prossu ja laittaa se takaisin paikalleen. Itsellä oli talvella ihan samanlainen juttu ja tolla konstilla lähti toimimaan. Oli tosin ollut kone osina silloin ja jotenkin prossulla oli huono kontakti vaikka oli oikein paikoillaan koloissa emossa.
     
  7. Billionati

    Billionati Newbie

    Liittynyt:
    27.05.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Otin kaiken turhan irti ja laitoin GTX 56o Ti tilalle. Yhden kamman jätin kiinni. Ei mitään muuta kun jatkuvaa piippausta emosta. Käsittääkseni tuo on sitä RAM piipitystä.

    EDIT: Otin prossun irti ja pistin takaisin. Nyt toimii. Johan oli kumma. Kiitoksia paljon.
     
    Viimeksi muokattu: 27.05.2015
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Tekniikka on ihmeellistä, puhumattakaan tietotekniikasta.
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Huono kontakti prossulla prossukannan pinneihin, ei todennäkösesti muuta.
     

Jaa tämä sivu