1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Bluescreen ongelma.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi r1dg3 25.10.2015.

  1. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moro!Elikkäs bluescreeniä tulee aivan randomilla ei mitään merkitystä mitä teen.Olen kokeillut palauttaa windows 10 takaisin 8 mutta ei auttanut.Chipsetin,ääni ja näyttiksen ajurit asentanu.Uusia osia vasta ostettuna on ASUS NVIDIA GeForce GTX 960 2GB DVI, HDMI, 3xDisplayPort DirectCU II Fan STRIX,
    Intel Core i5-4690K 3.5GHz Socket 1150 Boxed
    Asus Z97-PRO Gamer ATX, Z97,DDR3,3xPCIe-x16,SLI/CFX, M.2,SATA Express.

    Sitte vielä vanhoja osia. Corsair VX 550w,SAMSUNG HD103UJ,Ramia on 2x Corsairin 2gb,1x Kingstonin 4gb. Käyttis Windows10 pro 64bit muuta en tiiä mitä tähän pitäs laittaa?
    Sitte vielä tuntuu ko mulla oli hiiri ja näppis vähä aikaa Usb3.0 nii tuntu että sitä tuli useammin ja eilen taas pitkästä aikaa käytin yhtä 3.0 porttia xbox ohjaimella nii samana päivänä bluescreen?Voihan se tiete olla sattumaa oon tosi huono näitte hommien kans.
     
    Viimeksi muokattu: 25.10.2015
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei noita hiirtä, näppistä tai Xbox ohjainta oo mitään järkee pistää USB 3 porttiin, ei ny hyödy siitä mitään. Pistä kaikki USB 2:n ja koita auttaako.
     
  4. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo ei ennää ookkaa pitää ootella jos vielä tulis.Ja ei tuosa näytä olevan ko 2 normi paikkaa ja 4x 3.0
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    USB 2.0 paikkoja saa lisää USB headeriin laitettavalla plugilla. Esim

    [​IMG]

    Sitäpä en sit tiiä millä nimellä noi on suomeks...
     
  6. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,239
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    otappas ne Corsairin muistit irti ja kokeile sillä kingstonin muistilla yksinään.3 muisti kampaa ei ole välttämättä toimiva.1,2 ja 4 minun mielestä on ollut vakaa.
     
  7. kisum10

    kisum10 Regular member

    Liittynyt:
    31.07.2008
    Viestejä:
    211
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei, ongelma tuskin nyt on nuissa usb-liitännöissä!
    Kokeile yhdellä kammalla muistia toimiiko kaatumatta. Aloita vaikka Kingstonista, jos kaatuu nii kokeile yhdellä kahden gigan kammalla sitten.
     
  8. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Okei kiitos nyt on ollut monta tuntia kaatumatta kun en ole käyttänyt Usb 3.0.Pitää ootella vielä että tuleeko.Parhaillaan toiminu monta päivää ja taas tullut bluescreen.Voiko johtua vanhasta biosista katsoin niin se on ainakin vanha?
     
  9. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    samat muistit toimi ainakin hyvin vanhalla koneella ei ollut mitään ongelmia.
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Jotkut BIOS päivitykset sano tuovansa lisä vakautta systeemiin, et voi sen päivittää.
     
  11. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Biosi on nyt pävitetty eikä ole ainakaan vielä kaatunut :)
     
  12. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei oo bluescreeniä tullu enää mutta jäätyy välillä aiva kokonaan.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Koitikko jo 1/2 muistikammalla?
     
  14. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ja nyt tuli taas bluescreen:(


    Problem Event Name: BlueScreen
    Code: 7f
    Parameter 1: 8
    Parameter 2: ffffd0007d2c1a30
    Parameter 3: 8
    Parameter 4: fffff800eaeb1392
    OS version: 10_0_10240
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1
    OS Version: 10.0.10240.2.0.0.256.48
    Locale ID: 1035

    Extra information about the problem
    Bucket ID: 0x7f_8
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kokeiltu 1/2 muistikammalla?
     
  16. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voisin kokeilla.Voinko vaan sammuttaa koneen ja ottaa yhen kamman pois ja laittaa takaisin päälle eikä tarvi tehdä muuta?Pärjääkö 4gb:lla hyvin?
     
  17. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,708
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    0x7F
    Niin kuin BPVest sanoi testaa aluksi yhdellä muistikammalla.
    Ja alla ohje kuinka testata virheitä muisteista.
    http://www.tenforums.com/tutorials/14201-memtest86-test-ram.html
     
  18. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ajoin jo memorytestin ei ollu ongelmia :)
     
  19. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,708
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    No oletko testannut pelkästään yhdellä kammalla, vaikka se testi ei virheitä näyttänytkään.
    Ja voit tosiaan tehdä niin kuin kysyit tuolla aikaisemmin.
    Voisit myös kertoa onko jotain tiettyä tilannetta jolloin kone jäätyy vai jäätyykö se täysin satunaisesti.
     
  20. r1dg3

    r1dg3 Member

    Liittynyt:
    01.08.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jäätyy täysin satunnaisesti voi olla montaki päivää ettei mitään ongelmaa.
     
  21. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Esim poweri josta kondensaattorit rikki voi aiheuttaa tollasta. Powerihan ei ollu uus vaan vanha?
     

Jaa tämä sivu