1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Battlefield 1 kone.

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Jaketsu88 30.08.2016.

  1. Jaketsu88

    Jaketsu88 Newbie

    Liittynyt:
    30.08.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli tarkoitus olisi kasata BF 1 kone mahdollisimman halvalla. Ei ole tarkoitus pelata ultra graffoilla, mutta 60 fps pitää olla. Low graffat riittää, Saksasta tilaaminen mahdollista.
    Ilman käyttöjärjestelmää, DVD-asemaa.
    Kiitos jo etukäteen
     
  2.  
  3. Jaskajaksaa

    Jaskajaksaa Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    179
    Kiitokset:
    49
    Pisteet:
    28
    Jos puhutaa mahdollisimman halvasta, niin silloin käytetyn ostaminen olisi se halvin vaihtoehto. Kertoisitko kuitenkin budjetin, sillä pääsisi jo hyvin alkuun.
     
  4. Jaketsu88

    Jaketsu88 Newbie

    Liittynyt:
    30.08.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    500e voi joustaa jos on tarpeellista
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,394
    Kiitokset:
    676
    Pisteet:
    193
  6. Jaketsu88

    Jaketsu88 Newbie

    Liittynyt:
    30.08.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti : 500e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: ATX
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei väliä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (BF 1)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Mitään komponenteja ei ole valmiina ja Bf 1 riittää kun pystyy 60fps siedettevillä graffoilla pelaamaan.
     
  7. Jaskajaksaa

    Jaskajaksaa Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    179
    Kiitokset:
    49
    Pisteet:
    28
    Viimeksi muokattu: 30.08.2016
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,100
    Kiitokset:
    2,890
    Pisteet:
    223
    Epäilen vahvasti tuplaydinprossun riittävyyttä tuossa pelissä.
     
  9. pateboe

    pateboe Regular member

    Liittynyt:
    14.06.2008
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Kyllähän tuo i3 + rx 470 näyttää pyörittävän muitakin pelejä yllättävän hyvin. Tuo 120gb SSD:n suosittelen vaihtamaan isompaan, kun BF saattaa viedä sen 40-50gb tilaa ja siihen Windows + muut ohjelmat päälle :)
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,100
    Kiitokset:
    2,890
    Pisteet:
    223
    Youtubevideoilla ehkä mutta ei oikeasti. Vanhoissa peleissä i3:lla saa ihan mukavat keskiarvot, mutta minimit kyykkää niin pahasti että sellaisella ei erkkikään pitemmän päälle pelaile. Bf:n kaltaisilla alusta alkaen dx12:lle tehdyillä peleillä tuplaydinprossu on täysin ulkona kuvioista.
     
  11. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,318
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Jotka ovat 99,99% totta, en näe mitään järkeä tehdä feikkirautavideota.:rolleyes:
    Faktaa vai mutua? kts alla.

    BF1: n minimit ja suositukset:
    Sieppaa.JPG
    http://www.en.magicgameworld.com/battlefield-1-pc-system-requirements/
     
    Viimeksi muokattu: 31.08.2016
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,100
    Kiitokset:
    2,890
    Pisteet:
    223
    Mutua. Suositus on varmasti dx12. Sikäli varmasti oikeilla jäljillä että i3 ja fx-4300 on pois laskuista tuon pelin kanssa, mutta neliytiminen i7 varmastikkin riittää vaikka hyvin todennäköisesti 8 ydintä käyttääkin.
     
  13. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,318
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Pelit ovat pelattavia myös minimi spekseillä.
    Tuo "käyttää 8- ydintä" on harhaanjohtava ilmaisu. Kun asia vaikuttaa vaan saatavilla olevien ydinten käyttöasteeseen.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,100
    Kiitokset:
    2,890
    Pisteet:
    223
    Käynnistyvät minimispekseillä. Melkoinen masokisti pitää olla jos pelata meinaa.

    Muksahdin kärryiltä. Mihin muuhun se vaikuttaisi kuin saatavilla olevien ydinten käyttöasteeseen?

    Youtubevideoita muuten väännellään varmaankin samasta syystä mikä ajaa muutamat fanittamaan tiettyjä merkkejä tällekin palstalle. Ei vähäisintäkään käryä mikä tuo syy voisi olla.
     
  15. UnRipped

    UnRipped Member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    8
    Prossulla muutenkaan niin väliä pelsissä jossa ennemmin tulee näyttis vastaan. On se vaan pirun vaikea myöntää joillekkin että tuplaydin i3 vie monissa peleissä noita 8 ytimisiä FX roippeita.

    Ja tottakaihan kaikki youtube videot on kusetusta:rolleyes: Ainoastaan tekstimuodossa esitetty fakta voi olla totta:D
     
  16. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  17. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,318
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    "Käyttää 8- ydintä" EI ole = tarvitaan 8- ydintä (vrt. prossuarkitehtuuri erot).
    Ei ole mitään syytä tai tarvetta väännellä.:rolleyes:
     
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,100
    Kiitokset:
    2,890
    Pisteet:
    223
    Eihän se tietenkään sitä tarkoita että tarvittaisiin 8. I7 pääsee neljällä tasoihin ja vähän ohikin.

    Joillakin tuntuu olevan. Viesti 14 kouluesimerkki tällaisesta.
     
  19. UnRipped

    UnRipped Member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    8
    i7 vetää kaikissa peleissä ohi AMD:stä niin että ei kerkeä perävalot edes vilahtaa. On se vaan katkera jätkä ei voi muuta sanoa. Pitää viimeseen asti yrittää selittää kaikki parhainpäin AMD:n kannalta vaikka todellisuudessa firmalla toinen jalka haudassa jo:rolleyes:


    Youtube videot ainakin paljon luotettavampia kuin teikäläisen mutuilut ja enemmän coreja = parempi prossu ideologia.
     

    Liitetyt tiedostot:

  20. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,059
    Kiitokset:
    115
    Pisteet:
    73
    Ja tunnut olevan iloinen AMD:n jalasta haudassa? Kuinka tyhmä pitää ihmisen olla... Jos jäljelle jää yksi firma tekemään prosessoreita niin mitä luulet hinnoille ja suorituskyvylle käyvän hä? Niin kuin nyt julkaistu kaby lake i7 jossa huikea 2-3% suorituskykyparannus :D on se vaan hienoa

    Ei todellakaan. Jos toi tuplaydin on tossa minimi specseissä luettu niin ei todellakaan kannata ostaa, eikä myöskään fx-4350:aa myöskään. Minimeillä pelit käynnistyy, ja se riittää kehittäjille.
     
  21. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,318
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Niin, mistä sen nyt jo tiedät? Kun desktop- prossut tulevat vasta myöhemmin, nyt on julkaistu vasta ohuisiin kannettaviin tarkoitetut U ja Y- sarjan vähävirtaiset Kaby lake- prossut.
    wwallu väitti samaa....Piti oikein itse taas kokeilla, oliko oma väite perätön - Ei ollut. Kokeilin Cities Skylinesia (jossa minimi prossu vaatimus on i3). Otin bioksesssa käyttöön vain 2- ydintä (4,5GHz) ja HT: n pois päältä. Peli pyöri tasaisella 60FPS: llä.:cool:

    Toki kone toimi ja latasi selvästi hitaammin. Kuten sanoin: On pelattavissa minimi spekseillä ( en viitsinyt nähdä vaivaa ja laittaa Youtubeen videota, kun täällä jotkut väittävät niiden olevan huijausta).
    Tämä ei toki tarkoita että suosittelisin Duo- prossuja. Mitä parempi ja kalliimpi i7 on, sitä parempi lopputulos.
     

Jaa tämä sivu