1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Aura Sync takkuilee

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Naau 08.10.2017.

  1. Naau

    Naau Regular member

    Liittynyt:
    27.01.2016
    Viestejä:
    147
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Eli hankin uuden koneen jossa on Rog Strix Z270E emolevy ja G.Skill trident Z ramia. Ongelma on että kun sammuttaa koneen emolevyssä on silti rgb valot päällä. Asusksen omassa valon säätö ohjelma AURASSA on vaihtoehto mistä ne saa pois päältä mutta se toimii vain 1 sammutuksen ajaksi. Eli jos nyt laitan AURASTA valot pois kun kone ei ole päällä ja sammutan koneen niin juu valot ei ole päällä, mutta kun käynnistän koneen ja sammutan ilman että olen käynyt AURASSA valot on taas päällä vaikka koneesta on virta pois. Myös nyppii että kun käynnistää koneen että 3 rami tikkua 4 menee saman valokuvion mukaan ja yks tekee samaa valokuviota vähän jäljessä.
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,872
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Kokeile vaihtaa ramien paikkoja, tekeekö samaa?

    Biosissa on myös vaihtoehto noihin rgb valoihin emolla. Ei vain taida olla sellaista hiljalleen sykkivää valaistusta.
    upload_2017-10-8_12-18-58.

    Emon manuaalin sivulla:
    upload_2017-10-8_12-20-3.
     
  4. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,765
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
  5. Naau

    Naau Regular member

    Liittynyt:
    27.01.2016
    Viestejä:
    147
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    latasin tuon vanhan auran ja nyt toimii.:)
     

Jaa tämä sivu