1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ATI Radeon HD4850 jotain tapahtui ohjaimia ladatessa

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Hese_57 31.03.2016.

  1. Hese_57

    Hese_57 Member

    Liittynyt:
    07.04.2008
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ladatessa ohjaimia levyltä joka tuli tuon näyttiksen kanssa kaikki meni siihen asti hyvin kun pyysi käynnistämään koneen uudestaan. Nyt näyttö toimii sen verran että näkee kun lataa käyttistä ja sen jälkeen pimenee. Näyttö kertoo "no singnal". Mitenkäs tuon nyt saa takasin toimimaan? Saako tuon latauksen jotenkin peruutettua? Näytön ohjain ei ole hajonnut koska pääsee emon asetuksiin käynnistyessä. Mutta ohjaimet ja wintoosa ei varmaankaan pelitä nyt yhteen. Win XP ja näyttö toimi ennen kuin latasin tuolta levyltä noita ohjaimia.
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Käynnistys vikasietotilaan ja ajurien poisto, onnistunee? F8 rämpytystä ennenkuin windows-logo ilmestyy ruutuun...
     
  4. akselic

    akselic Active member

    Liittynyt:
    28.09.2012
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    53
    Käy hakemassa DDU (Display Driver Uninstaller) täältä ja poistele sillä ajurin jämät. Se tekee bootin vikasietotilaan ja hoitaa loput parilla napin painalluksella ja varmistaa windowsin uninstall -toimintoa paremmin ettei rekistereihin jää mitään jämiä.
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Eli ajat sen DDU:n suoraan vikasietotilassa kun et pääse normaalitilassa työpöydälle :)
     
  6. Hese_57

    Hese_57 Member

    Liittynyt:
    07.04.2008
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eilen en päässyt lukemaan tätä viestiä oli jotain yhteys ongelmaa sivuston kanssa. Hätäpäissäni alustin koko SSD:n uudestaan ja latasin käyttiksen uudestaan. Nyt hain tuolta näyttiksen kotisivulta ohjaimen ja toimii. Samalla latasin tikulle Asuksen M2N ohjaimet kotisivulta. Vielä kun ymmärtäs niiden päälle jotain.
     

Jaa tämä sivu