1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anvia ja TeleWell TW-EAV510 v2 adsl-asetukset

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi pelttu 03.07.2015.

  1. pelttu

    pelttu Regular member

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    576
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tulin hankkineeksi TW-EAV510 v2 adsl-modeemin ja olen nytten lyönyt päätäni seinään asetusten kanssa. Ulkoista verkkoa ei tahdo löytyä oikein millään.
    Onko kellään modeemiin asetuksia Anvian laajakaistalle?
    Liittymässä itsessään ei ole vikaa, nytkin kirjoitan tätä vanhalla modeemilla.
    Tuolla oletuksella modeemia olen yrittänyt modeemia konfata; VPI=0 VCI=100 Encapsulation: LLC SNAP
     
  2.  
  3. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Olet jo kokeillut näillä asetuksilla?
    Virtual Circuit: Enabled
    Bridge: Disabled
    IGMP: Disabled
    Encapsulation: 1483 Bridged IP LLC
    VPI: 0
    VCI: 100
     
  4. pelttu

    pelttu Regular member

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    576
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kiitoksia, nuo ovat vanhemman modeemityypin asetuksia. Pitää kokeilla soveltaa jotenkin...
     
  5. arffman

    arffman Regular member

    Liittynyt:
    09.10.2005
    Viestejä:
    795
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Eiks sinne modeemin sisään pidä syöttää käyttäjänimi ja salasana?Ne mitkä operaattori on antanut.Vai teitkö jo sen?
     

Jaa tämä sivu