1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu alhainen fps pelatessa

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ArmoZero 14.10.2015.

?

Heitänkö koneeni järveen?

  1. Sido vielä kivi painoksi ettei varmasti nouse pintaan

    33.3%
  2. Eipäs nyt vielä hätiköidä

    66.7%
  1. ArmoZero

    ArmoZero Newbie

    Liittynyt:
    14.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kaipaisin ideoita selvittämään mistä johtuu, olen tehnyt stressi testejä prossulle, näyttikselle ja ihan hyvin näytti toimivan mun ammattiosaamisella? enkä huomannu ylikuumentumisia. Outoudet mitkä oon löytänyt et prossu ei välttämättä pyöri täysillä ja pelatessa tulee levyn sivutusvirheitä, pelatessa näyttis näyttää pyörittävän 100% muististaan mutta käyttää vain puolta. Asetuksissa ei isoa muutosta vaikka vetäis low tai jopa jossain peleissä high, samalla fps mennään ja se tässä onkin outoa.

    Onko vaan yksinkertaisesti et rauta ei vaan enää riitä vai johtuuko jostain pullonkaulasta tai muusta en tiedä en oo ammattilainen näissä :D

    Olen asentanut windowsin uudelleen, ohjaimet on päivitetty

    Windows 7 home premium 64bit, 1920x1080, Asus CM6730, bios 0512
    Intel i7-2600 3.40ghz cores 8
    Geforce GTX 660, 2048 oma vram, 2048 jaettua järjestelmä muistia,
    Ram 8 gb 1333mhz eri valmistajan kammat mutta samat hertsit, toinen on crucial 4gb ja toinen koneen alkuperäinen 4gb mikälie
    Barracuda 1 Tb HDD about puol vuotta vanha

    Kaikki neuvot otetaan vastaan ja kiitoksia etukäteen!
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mitkä pelit kyseessä? Poweri se sama joka tuli pakettikoneen mukana?
     
  4. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Tuo on vain Windowsin tapa nimetä swappausta (jos siis kyse on tehtävienhallinnan tai vastaavan kertomasta määrästä), eli tuosta ei kannata huolestua.

    Kannattaa kurkata pelatessa esim. GPU-Z-ohjelmalla, että tippuvatko näytönohjaimen kellotaajuudet ja CPU-Z-ohjelmalla, että pysyvätkö suorittimen kellotaajuudet normaaleissa lukemissa.
     
  5. ArmoZero

    ArmoZero Newbie

    Liittynyt:
    14.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    The forest, shogun 2, arma 3... poweri on vaihdettu 500w
    en kyl tost gpu z osaa sanoo mut taajuudet oli ok ja pysy ylhäällä mut toi perfcap sanoo pelatessa et limited by reliability voltage
     
  6. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  7. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,239
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    ajele ccleanerilla kone läpi,päivitä uusimmat nvidian ajurit.
    rekisterin puhdistus,saattaa olla jotain virheellisiä rekisterimerkintöjä ja nekin voivat aiheuttaa tökkimistä.
    sitten kun sulla on tuollainen perusHDD levy niin kannattais jollain ohjelmalla esim perfectdisk 10 eheyttää kovalevy,levy kun pirstaleina niin datan hakuajat kasvaa pidemmiksi.
     
  8. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  9. ArmoZero

    ArmoZero Newbie

    Liittynyt:
    14.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ainakin biosista tuli toi Intel speedstep ja C1E kumottua, kuulemma netin mukaan pelkkiä virransäästöjä. Tämä toi ihan kivasti fps lisää, tyydyn tähän.
     

Jaa tämä sivu