1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ajuriongelma näyttiksen kanssa

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi MtvFIN 18.03.2012.

  1. MtvFIN

    MtvFIN Member

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    37
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli yritin päivittää nVIDIA GeForce 310M. OS Win7 64bit.
    Poistin vanhat ajurit ja käynnistin tietokoneen uudelleen.

    Käynnistin uusien ajureiden asennusohjelmaa ja se ilmoittaa seuraavaa:
    "NVIDIA-asennusohjelma ei voi jatkaa. Tämä grafiikkaohjain ei löytänyt yhteensopivaa grafiikkalaitteistoa"

    Yritin asentaa vanhoja ajureita takaisin, mutta sama teksti.

    Tulikohan poistettuu jotain ylimääräistäkin?
    Mikä neuvoksi?

    |EDIT|
    Ajoin CCleanerin eikä auttanut.
    Laitehallinnassa GeForcea ei enää näy.
    Viimeksi muokattu: 18.03.2012
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. HeQu

    HeQu Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2010
    Viestejä:
    351
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  4. MtvFIN

    MtvFIN Member

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    37
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Viimeksi muokattu: 18.03.2012
  5. Osku58

    Osku58 Regular member

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    252
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Oletko katsonut koneen valmistajan kotisivuilta?
  6. MtvFIN

    MtvFIN Member

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    37
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyllä, ei apua.

    6½h tiedonhaun jälkeen löysin mahdollisesti parannuskeinon;
    http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=189314

    Valitettavasti BIOS setupista en voi resetoida BIOS:ia ja läppäriä en saanut kokonaan auki, vaikka oli kourallinen ruuveja kädessä (kiinalaiset laittanu muovisia popniittejä joka paikkaan), joten en löytänyt BIOS:n paristoa...

    |EDIT|
    Löysin softan (http://www.pccmos.com/) jolla pitäisi pystyä myös resetoimaan BIOS.
    Lisää infoa tulossa tuosta yrityksestä kun sen olen tehnyt (varmaankin huomenna).

    Google<3
    Viimeksi muokattu: 20.03.2012
  7. MtvFIN

    MtvFIN Member

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    37
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joopa joo... Poltin ko. softan bootti CD:nä ja boottasin sen kautta.
    Softa ajo jtn. komentorivejä ja lopussa tuli:

    !!Invalid loop location: /root.dat
    !!Please export LOOP with a valid location, or reboot and pass a proper loop=..
    -
    !!Kernel command line!


    Ei taida onnistua tämäkään...

Jaa tämä sivu