1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ainainen 1000e pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi aVilu 18.10.2015.

  1. aVilu

    aVilu Newbie

    Liittynyt:
    18.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Täällä näkyy monet hakevan tätä noin tuhannen euron hintaluokassa olevaa konetta. Useimmiten täällä linkataan jimmsin ja hardwariumin osia, mutta itse nopealla silmäyksellä katsottuna verkkokaupasta nämä saa suurinpiirtein samaan hintaan. Verkkokauppa häviää koko ostoksessa ehkä noin 50e jos kasaa itse.
    Miltä tämä kyhäilemäni paketti näyttää hintansa kuin osiensa puolesta? Kone on tulossa pelikäyttöön mm. Fallout 4.
    [​IMG]
     
  2.  
  3. aVilu

    aVilu Newbie

    Liittynyt:
    18.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Niin tässä liitteenä kun en näköjään kuvaa osannut

    EDIT: näyttää prosessorituuletin ainakin unohtuneen tuosta korista
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,686
    Kiitokset:
    366
    Pisteet:
    93
    Vaihda edes virtalähteeksi https://www.verkkokauppa.com/fi/product/12193/csmnc/Seasonic-S12II-520-ATX-virtalahde-520-W vaikka onkin kalliimpi,on kuitenkin laadukkaampi.
    Monesti sillä 50 säästöllä esim vaikka hardwariumista voi ostaa vaikka paremman näytönohjaimen ym. riippuen tietysti mitä on ostamassa.
    Tonnin koneeseen ei kyllä gtx960 sovi sitten millään,käy vaikka "kilpailevalta sivustolta" katsomassa mitä sillä tonnilla oikeasti saa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.10.2015
  5. Calade

    Calade Regular member

    Liittynyt:
    07.11.2009
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tossa setissä on Win 10 Home ja lisäks prossukanta vanhaa mallia. Näyttiksessä vaan 3,5 gigaa muistia eikä tue asynchronous shadereita (vaikuttaa Directx 12 peleihin). Systemastoresta samaan hintaan

    [​IMG]
     
  7. Calade

    Calade Regular member

    Liittynyt:
    07.11.2009
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Saa Hardwariumistakin R9 380 jos haluaa vähemmän tehoa. Enkä oikein ymmärrä kommenttia "tuossa on Windows 10 Home" ja sitten laitat omaan settiin saman käyttiksen.
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,955
    Kiitokset:
    606
    Pisteet:
    123
    Jos ostaa Windows 10 Home version ei ole mitään järkeä ottaa OEM versiota vaan Retail, sen verran pieni hintaero.
    Jos haluaa Pro 10:n (minkä ominaisuuksia monikaan tuskin tarvitsee) silloin on hintaero OEM:in ja Retailin välillä selkeä.
     
    BPVest kiitti tästä.
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,115
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Suuremmilla resoilla GTX 970 tökkii, hidastelee ja on hitaampi täten kuin 380.
    FullHD resolla taas GTX 970 pärjää paremmin, jos on varma ettei halua suurempia resoja.
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Jep, sana Retail unohtu. pieni hintaero tarkottaa et Homen OEM versiossa ei (tän hetken tiedoilla) tippaakaan järkee.

    Paitti et DX12 peleissä Radeon toimii tän hetken tiedoilla paremmin.
     
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,115
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Plus se
     

Jaa tämä sivu