1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma 970 Extreme4

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi george_bo 04.04.2017.

  1. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    moro.
    eli olis tollanen emo ja sillä ajattelin vähän kellootta sillä ns. missä on valmiita säätöjä... omaan amd phenom ii x4 965 3,4 prossun.

    ihmetyttää kun yritin sillä tehdä tuosta n. 4.0 kun yritän testata miks xcom2 ei takkuilee.. mutta jostain syystä niin Win 10 ei muuta tuota lukua vaikka biossista olisi... näyttää vaan 3.4

    miksi? vai mitä teen väärin
     
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Noi omat säädöt toimii vähän miten sattuu, useimmat kellottaa siks ite.
    XCOM2:n kohalla, se ei muutenkaan toimi ultralla tai high asetuksilla hyvin. Itsellä Radeon 280X + Intel i5-2500 ja saa melkeen medium/high customeille asettaa. Ultralla se tökkiminen on ihan jäätävää.

    Kandee kokeilla ainakin mediumeilla alkuun, se ei oikeesti oo niin paha miltä kuulostaa.
     
  4. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ok...
    mutta miksi tuo win 10 ei tunnista tuota?
    ihmetyttää vaan... joskus aikasemmin käytin edellisellä koneella niin ei ollu mitään ongelmaa... lähinnä sen takia olen käyttänyt kun tieto taitoa ei ole kellotuksen suhteen =D
     
  5. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Jaa-a. Itse en päivittäny kymppiin, niin en osaa sanoo.
     
  6. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    onko mitään ohjelmaa/opasta miten tällänen aloittelia vois sen tehdä ?
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    Siis mistä kohtaa windowsia katsot tuon prosessorin megahertsimäärän? Kannattanee katsoa ihan jollain oikealla monitorointiohjelmalla, windows saattaa näyttää jotain oletusarvoja kyseiselle prossulle.
     
    george_bo kiitti tästä.
  8. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kiitos... onko ehdotuksia mikä olis hyvä ohjelma?
     
  9. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    cpu-z, hwmonitor, hwinfo64 siinä nyt muutama...
     
    george_bo kiitti tästä.
  10. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    no toi cpu-z näyttää kyllä oikein ... hassua ettei winukka näytä
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    Paljonko näyttää voltteja kun kellotat tota Phenomia?
     
  12. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    core?
    1,376 ja 1,344 välillä hyppii
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    Jep, tossa emossa ei ole mikään häävi virransyöttö kellotuksia ajatellen.
     
  14. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ok...
    se on kun ei ite oikeen ymmärrä noita =)
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    En osaa itsekään nyt suoraan sanoen mitään maksimia tolle jännitteelle heittää, mutta toi emo ei tuntunut oikein hääviltä suurempiin kellotuksiin, kun itsellä tuollainen joskus aikoinaan oli omistuksessa.
     
  16. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    eli pitäisi itse nostaa noita vollteja jos haluis kunnolla....
    höh =)
     
  17. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    530
    Pisteet:
    123
    Ei toki tarvi jos se nyt toimii eikä kaatuile. Useimmiten noi automaattikellotukset puskee turhan paljon volttia.
     
  18. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    en ole paljoon tota nostanut kun testailin vaan mutta huomasin ettei paljoon voi nostaa kun jumahtelee sit
     
  19. george_bo

    george_bo Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    sain tuon prossun toimii 4.0 niin xcom toimii pikkuisen jouhevammin... en mä ole pystynyt pelaa ollenkaan kun mediumilla... ja se riittää kunhan toimis pätkimättä =D
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Millainen näyttis? Sen kellottaminen saattaisi auttaa enemmän.
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Pätkiikö muuten vakiokelloilla?
     

Jaa tämä sivu