1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

900€ Pelikone.

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi t0ukka 11.11.2016.

  1. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,061
    Kiitokset:
    516
    Pisteet:
    173
    Saatko korokepalaan pihtejä kiinni toiselta puolelta? Siis, jos se korokepalan kierretappi tulee toiselta puolelta tarpeeks läpi, niin varovasti pihdeillä kiinni ja samalla meisselillä autat ruuvia irti.

    Ja koita nyt olla tökkimättä itse levyä rukarilla. Itsekkin pari kertaa vahingossa tökännyt, mutta ei se ainakaan hyvää tee jos kovempaa osuu.
     
  2.  
  3. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    En tosiaan kovaa tökinnyt.
    Pihdit ei ylety korokkeeseen koska kotelon takaseinää on juuri edessä, paitsi ehkä ylettyy mutta joutuisin koskea takapinneihin...
    Ruuvipaikka joka jumissa on keskellä ja vasemalla.
     
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,061
    Kiitokset:
    516
    Pisteet:
    173
    Mites muut tapit, jos se on suht keskellä niin onko mahollisuutta vaan tylysti jättää sitä siihen? Eli onko muut korokepalat kohillaan jo ?

    Muuta keinoa just nyt ei tuu mieleen, kuin akkuporakone jossa mahollisimman pieni terä ja takaa poraa sen läpi. En ole tehnyt, eikä välttämättä se turvallisin vaihtoehto.

    E:
    Et pysty hellästi "vetämään" sitä emoa itseespäin samalla, tai kaverin avustuksella? Jos se sen verran kanttais vastaan, että ruuvi lähtis pyörimään irti. Tossa sitten älä missään nimessä käytä voimaa, ettei mee koko emo kieroks tai jotain hajoa.
     
  5. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Pysyisi kyllä vasemmanpuolinen, mutta kun oikean puolisen otin irti enkä saa sitä takisin ennenkuin otan kokoemolevyn pois.
     
  6. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Piakkoin pitäis apuu tulla, joyen enköhän sitten kokeile.

    On se kyllä tylsää kun yhden ruuvin takia mennyt yli 2 tuntia.
     
  7. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Vihdoin nyt on kaikki valmista... pelit pyörii ja kaikki on ok.
    Onko normaalia, että biosissa kone äänekäs kuin imuri? Takatuulettimen laitoin emolevyyn (4pin) kiinni ja etupropellit kotelon takapaneelin puolella olevaan "hubiin" (3pin), joka saa virtansa vain virtalähteestä molex piuhalla. Etupropelleja voi säätää edessä olevalla ohjaimella, mutta takapropellia ei. Haittaako tämä? Kuuluka reset-nappulan vilkkua satunnaisesti punaisena?

    Oisko kellään mitään vinkkejä, mitä mun kannattais tehä uudella koneella esim. BIOS asetuksia?
     
  8. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Onko nyt järkevää päivittää tohon settii toinen 8 gigan packi? Eli siis kaiken kaikkiaan siin olis 4x4gb? Myöskin aion huvin vuoksi ostaa Nzxt Hue+.
     
  9. Paulikki89

    Paulikki89 Newbie

    Liittynyt:
    31.07.2016
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kannattaa varmaan suoraan pistää 128 gigaa Dominator platinumia ja sitte niitä ledejä iha helvakosti.
     
  10. Paulikki89

    Paulikki89 Newbie

    Liittynyt:
    31.07.2016
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,061
    Kiitokset:
    516
    Pisteet:
    173
    Kuule, ymmärrätkö virrankulutuksesta mitään? Voisitko nyt pikkusen perustella, minkä hemmetin takia suosittelet platinum tason poweria ledeille, ihan oikeesti?

    Ei ole, jos et lisämuistia tarvi. Katsos, muisti ei toimi niinkuin prossu tai näyttis. Uus prossu tai näyttis boostaa melkeempä kaikkia pelejä, mutta muisti ei. Tällä hetkellä ei ole yhtäkään peliä, joka vaatimalla vaatis 16Gt muistia. Siksi on parempi pistää rahat säästöön, ja hankit seuraavaks jotain oikeesti tehokkaampaa.
     
  12. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Herra Pauli 27v on vain yksi trolli eksyneenä internetin ihmeellisessä maailmassa.

    Eli siis Hue+:n ostan ihan vaan ledejen takia ja varmaan spreiaan kaikki propellit valkoseks ihan vaan modauksen vuoks, ellen jopa niihinkin ledit tunge.:D
     
  13. samu654

    samu654 Member

    Liittynyt:
    07.01.2017
    Viestejä:
    125
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    18
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  15. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Nyt pitäis ramia lisätä 16gb:ksi. Onnistuuko toisen crusialin 2x4gb kitin lisääminen?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Onnistuu.
     
  17. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Lisäsin ram-kitin ja pelit keskeytyy siniselle näytölle. Pitääkö biosissa vaihtaa jotain?
     
  18. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Kannattaako X.M.P:tä pitää päällä?
     
  19. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Nyt ei kone kestä hetkeäkään ennen kuin sininen näyttö ilmestyy. Apuja?
     
  20. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,677
    Kiitokset:
    364
    Pisteet:
    93
    Joskus windows ei tykkää vaikka ram kitit olisivat saman valmistajan saman merkkisiä jos ovat eri valmistussarjaa.Ota se lisäämäsi ram kitti pois ja katso korjautuuko tilanne,jos korjaantuu syy on muisteissa.
     
  21. t0ukka

    t0ukka Member

    Liittynyt:
    11.11.2016
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18

Jaa tämä sivu