1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

-

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi snusmumriken 21.07.2016.

  1. snusmumriken

    snusmumriken Member

    Liittynyt:
    05.07.2016
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    -
     
    Viimeksi muokattu: 17.02.2017
  2.  
  3. Sacuzel

    Sacuzel Member

    Liittynyt:
    06.06.2016
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Älä osta jimmsistä, liian kallista. Vaikka valikoima onkin laajempi, Hardwarium lyö jimmsin laudalta 10/0 hinnoittelun suhteen.
     
  4. Sacuzel

    Sacuzel Member

    Liittynyt:
    06.06.2016
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Tein itselleni vähän aikaa sitten kokoonpanon, hardwariumissa jotakuinkin 1720€ mutta systemassa 1800€ ja jimmissä hirveät 1870€. En oikein tiedä tietokonekauppa.fi sivusta mutta Hardwarium on kiistatta halvin useimmissa tuotteissa. En mainosta sillä olen aivan perus jannu kuten sinäkin, mutta haluan vain kertoa että suuret ja hyvin menestyvät kaupat tuppaavat olemaan röyhkeitä hinnoittelu joita...

    Huom. En siis tarkoita kokoonpanolla sitä jota postasin tänne vaan erästä toista, amd-pohjaista kokoonpanoani.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Gigabyten sivuilta emolevylle ja AMD:ltä näyttikselle. Emolevyn mukana tulee varmaankin aika vanha ajurilevy, mutta voi emon ajurit siitäkin asentaa.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tulee, mutta näytönohjaimen ajuri on niin vanha että se ehdottomasti AMD:n sivuilta.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  10. Sacuzel

    Sacuzel Member

    Liittynyt:
    06.06.2016
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Yksi huomio vielä. Ebaysta saa Windowsin kymppiversion alle 20€ hintaan oem-versiona. Eli ne lähettää sinulle sähköpostissa aktivointi koodin. Säästäisit rutkasti rahaa...
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Windowsia lisenssitarra pitäisi oikeastaan teipata koneeseen ennen kuin se on viimeisen päälle virallinen viritys. Tuo huutonetin myyjä lähettää sen postimerkin hinnalla.
     
  12. Sacuzel

    Sacuzel Member

    Liittynyt:
    06.06.2016
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    8
    Mutta onko se välttämätöntä?
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tuskinpa. Tuo tarrasysteemihän pohjautuu siihen että mikkisofta haluaa lisenssin olevan sidottu siihen koneeseen mihin se on ostettu, mutta nyt kun on olemassa eu-tuomioistuimen päätös siitä että noita saa myydä siinä missä mitä tahansa muutakin käytettyä tuotetta niin ei varmaan ole realistista odottaa että se vuosia vanha tarrakin pitää saada ehjänä irrotetuksi.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Minkä levyn otit?
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Ei pysty aktivoimaan ilman tuota koodia mitä huutonetissäkin kaupataan. Toimii kuukauden ilman.
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    32 bittiseen saa korkeintaan 4 gigaa muistia, eikä siitäkään kaikkea kunnolla käyttöön.
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Joo jos pitää kymppi olla. Ite ostin aamusella huutonetistä seiskan uuteen koneeseen.
     

Jaa tämä sivu