1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys 700-900e pelitietokone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Petr0 23.08.2016.

  1. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 700-900
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: Ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD. Myös ulkoinen DVD-asema kelpaa, jos halvempi
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (Rainbow six siege)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Onko tuolla budjetilla turha haaveilla 2k resoluutiosta? Jos on niin minkä verran pitäisi kasvattaa, jotta pyörii? Olisiko esim. tälläisestä näytöstä kokemuksia mikäli 2K on realistista ajatella? (https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-2560x1440-144hz-amd-freesync-hdmi-2_0-dvi-dp)
     
  2.  
  3. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    127
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Dell P2415Q (24" 4K IPS, 3840 x 2160, 6 ms)

    Hardwariumilta olisi 449€
    Ja se olisi 4k toki vaan 24"
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,482
    Kiitokset:
    2,655
    Pisteet:
    223
    Petr0 kiitti tästä.
  5. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitoksia! Mitenkäs onko mitään merkitystä, että onko näytössä freesync vai g-sync, jos on nvidian näytönohjain? Tuota 2k näyttöä harkitsin herzzien takia, taitaa tuossa 4k näytössä olla 60Hz.
     
  6. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,047
    Kiitokset:
    108
    Pisteet:
    73
    Freesync toimii amd:n näyttiksellä ja g-sync nvidian.
    Ota huomioon että 1440p resolla jos haluat tuon hertzin mukaan 144 fps niin asetuksia joutuu jonkun verran laskea
     
  7. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Freesync näyttöjä saa muutamia suht edullisesti, kun taas G-Sync vehkeet taitavat olla aina pari sataa kalliimpia. Siis jos näihin synccihommiin haluaa pienellä budjetilla, niin melkeinpä se on sitten AMD:n kortti.

    4K näytöstä ei tällä budjetilla ole oikeastaan mitään iloa. Ei yksinkertaisesti jaksa sen hintaluokan palikat tupata tavaraa sillä resolla ulos.
     
  8. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo, huomasin tuon eron hinnoissa. Mikä AMD:n kortti olisi hyvä tuohon pakettiin? Onko kokemuksia, että miten tuo rainbow six tai muut ubisoftin pelit taipuu AMD:n kortille?
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,482
    Kiitokset:
    2,655
    Pisteet:
    223
  10. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Itse menisin kyllä tässä tapauksessa tuolla R9 Furylla. Jos haluaa venyttää penniä ja jostain sattuu löytymään jämäerä Radeon R9 390 korttia (tai sitten käytetty) halvalla, niin silläkin kyllä pärjää.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,482
    Kiitokset:
    2,655
    Pisteet:
    223
  12. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,482
    Kiitokset:
    2,655
    Pisteet:
    223
  14. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vähän viivästyi tuo paketin tilaus. Nyt on muuten kaikki ostoskorissa, mutta tuota kyseistä tuuletinta ei löydy. Mikäs tuuletin laitetaan tilalle? Näytönohjaimeksi otin tuon super Jetstreamin kun oli tullut alennukseen. upload_2016-9-16_13-4-59.
    Sitten vielä tuosta prosessorin kellotuksesta, eli miten paljon tarviaa/uskaltaa kellottaa?
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,482
    Kiitokset:
    2,655
    Pisteet:
    223
  16. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Petr0 kiitti tästä.
  17. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Iltaa taas. Osat on nyt tilauksessa. Nyt sain kuitenkin viestin, että tuo virtalähde (650 Watt XFX TS Series Non-Modular 80+ Gold) on loppunut. Minkälaista laitetaan tulemaan tilalle? Kiitos taas jo etukäteen :)
     
    Viimeksi muokattu: 06.10.2016
  18. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,658
    Kiitokset:
    356
    Pisteet:
    93
    Vaikkapa tuosta jos ei haittaa että on bronze hyötysuhteen poweri,kuitenkin arvostelun mukaan toimii suurimman osan ajasta silver ja gold hyötysuhteella.
    http://www.mindfactory.de/product_i...engeance-650M-Modular-80--Bronze_1031391.html
    Edit.Pannaan nyt vielä tuo arvostelu.
    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=475
     
  19. Petr0

    Petr0 Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kasailin koneen perjantaina ja lähti silloin toimimaan ilman ongelmia. Eilen ilmeni sellainen, että ensimmäisellä käynnistyksellä kone käynnistyi normaalisti, mutta näyttöön ei tullut signaalia. Tarkistin johdot ym. ja käynnistin uudelleen niin lähti toimimaan. Nyt tekee samaa, mutta ei lähde toimimaan. Koneen sisällä näyttäisi kaikki olevan kiinni kunnolla, näin amatöörin silmillä katsottuna :)

    Osaako kukaan sanoa mistä lähteä vikaa etsimään?
     
  20. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,537
    Kiitokset:
    344
    Pisteet:
    93
    Pitäisi kai tarkistaa vielä uudelleen, että kaikki liittimet ovat varmuudella painettu kunnolla kiinni jos kerran jo tarkistuksen jälkeen lähti toimimmaan.
    Jos et muuta keksi, niin laita kuvia eri liitoksista tänne niin, että näkyy onko painettu pohjaan.
     
    Petr0 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu