1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

600e Peli tarkoitukseen tietokone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Miikkis 05.11.2014.

  1. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 600e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: En
    Kotelon koko: ATX Midi- ja Mini-Tornikotelot käy
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Aika hiljaista haluaisin mutta kuhan ei huuda kovaa :D
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei suomesta haluan
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: Omistan jo
    Haluatko koneeseen SSD:n?: No jos ei budjetti mene pilalle :D
    Koneen käyttötarkoitus: Bf4 Bf3 Bf Hardline Cod ghosts, Payday 2, Just cause 2, Cs:Go ja tälläiset :)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei kuulu
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Hiiri, näppäimistö, näyttö
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Päivitän joskus tulevaisuudessa :D
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Systemastore

    [​IMG]

    Tohon lisätään tulevaisuudessa muisti, kunnon prossujäähy, SSD ja kunnon kovo.
     
  4. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos paljon!
     
  5. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pyörisikö tuolla muuten ne pelit mitkä luettelin ultra grafiikoilla tai higheilla?
     
  6. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,332
    Kiitokset:
    420
    Pisteet:
    143
    kyllä tuolla Bäfien pitäs higheilla mennä ongelmitta,
    E: taino eipä menekkään, loppuu rami kesken...
     
  7. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Paljos sitä ramia sitte tarvis että menis?
     
  8. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Rupee mopoks menemään, en suosittele.
    Nappaa toi BPVestin setti, ja rupeet säästämään toiseen samanlaiseen muistipalikkaan. Sit kun asennat kii, ni huolehdit vaan että ovat Dual Channel paikoissa. Ei vaadi ajureita, windowsin uudelleenasennusta tai mitään. Kone pois, toinen tikku kii ja taas mennään.

    *edit*
    Samalla ostat paremman prossujäähyn, huomaat siks miks sitä sanotaan sirkkeliks kun ekan kerran pelaat.
     
    Miikkis kiitti tästä.
  10. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu tota en tajunnukaa :D nyt voisin alkaa keräilee vähän rahaa ja sit jouluna saan sitte ton ja sit saa enemmän ramia ja paremman prossujäähyn mutta Iso kiitos kaikille!!!


    Ja hei käykö toi näyttis emoon ku siinä ei oo PCIe 3.0
     
    Viimeksi muokattu: 07.11.2014
  11. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Kantsii kysyä jouluna uudelleen, esimerkiksi tuota kovotarjousta tuskin on enää jouluna.
    Jos et osia siis nyt osta.
     
    Miikkis kiitti tästä.
  12. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jaa okei no niinhän mä sit teen! :D
     
  13. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Hei kun tuossa mainitsin että emossa ei ole PCIe 3.0 ja näyttis tarvitsee sen niin käykö se siihen vai ei? En ole saanut selville vielä :D
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Kyllä käy.
     
    Miikkis kiitti tästä.
  15. Miikkis

    Miikkis Newbie

    Liittynyt:
    30.09.2014
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Okei, kiitos!
     

Jaa tämä sivu