1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys 500-600 pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi FinDOGamer 14.02.2016.

  1. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 500-600
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Kyllä
    Ylikellotatko prosessoria?: En
    Kotelon koko: ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: Musta
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Kunhan se ny ei häiritse pelaamist
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei todellakaan
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Käyttis mieluiten levynä ja jos cs:ssä toimis hyvin
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,845
    Kiitokset:
    2,465
    Pisteet:
    223

    Liitetyt tiedostot:

  4. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Siinäpä ei koneelle jää paljon budjettiin kun kasaus,käyttis ja ajureiden asennus sisällytetään hintaan.Systemastorella noihin menee 260 euroa ja 340 eurolla ei kyllä minkäänlaista peleihin kykenevää konetta suomen hinnoilla saa.
     
  5. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    wwallu kiitos! ja jos tolla cs toimii niin kaikki on hyvin tai no ehkä jos minecraftiki toimii nii guud
     
  6. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Miten tuo kasaus muuten toimii? että ne kasaa sen eka ja sit lähettää vai et ne lähettää osat ja sit ne osat pitää viedä sinne koottavaks?
     
  7. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,036
    Kiitokset:
    107
    Pisteet:
    73
    He kasaavat koneen ja lähettävät valmiin paketin. Kannattaisi harkita itse kasaamista tuollaisella budjetilla, saisit paljon enemmän pelitehoa ja päivitettävyyttä tulevaisuudelle, tuota pakettia ei voi oikeen päivittää.

    Koneen kasaus on kuin legojen kasaus, youtubesta löytyy varsin hyviä ohjeita
     
  8. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    miksei sitä voi päivittää?
     
  9. Latekuu

    Latekuu Member

    Liittynyt:
    10.12.2015
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    18
    Tarkotettiin sitä, että sit kun päivittelisit konetta niin menis koko paketti uusiks.
     
  10. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    elikkä joutuisin ostaa osat uusiks vai et joudun irrottaa kaikki osat ja laittaa uudestaan?
     
  11. Latekuu

    Latekuu Member

    Liittynyt:
    10.12.2015
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    18
    Jos siis vaihtaisit prossun, luultavasti johonkin muuhun kantaan, menis emo ja näyttis vaihtoon. Ja luultavasti myös poweri sekä koppa uusiin.
     
  12. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    No kyllä tota apu-pakettia ei pahemmin päivitellä mutta se on parasta mitä tolla budjetilla saa
     
  13. FinDOGamer

    FinDOGamer Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    jos ottais ton kasauksen pois nii voisko joku laittaa sit ihan uuden paketin ja mieluiten nvidia näytönohjain ja ajureita ei tarvii olla asennettuna valmiiksi
     
  14. Latekuu

    Latekuu Member

    Liittynyt:
    10.12.2015
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    18

Jaa tämä sivu