1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

3DMark Tuloksia

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi piiska 12.10.2004.

  1. tubbana

    tubbana Regular member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kukaan ei oo täydellinen. No kokeileppas sitten 05:lla, niin vois vähän vertailla
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. badguy80

    badguy80 Member

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Pistämpä sit omani: 1240

    Celeron(R) CPU 2.60GHz
    512MB 400Mhz DDR-RAM
    Club RADEON 9600 SERIES 128MB
    Driver Version 6.14.10.6490
    Driver Details 8.071-041026a-018719C-ATI
    Driver Date 10-26-2004

    Mitäs luuletta paranisko paljon pelkkää näyttistä vaihtamalla?


     
  4. Amano

    Amano Member

    Liittynyt:
    10.12.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Sain 3DMarkiss
    HUOM! NORM asetuksilla eli kaupasta ostettu ja ei vielä modattu mitenkään. P.S ongelmia prossunkaa.!.!

    ; 3204... (^_^') ehh...

    Prossu on ogelmallinen... en tietenkää hätäisyyteni takia lukenu ohjeita joten menin kämmää...
    Päivitin biossin kun olin jo asentanut SP2sen...
    prossu tekee iha omiaan tuol... ku käynnistän muistion ni sen tehot menee täysille... lol
    keksiikö kukaa miten korjaa?.. P4 2,41Ghz
    P.S muuten onko mun kannattavaa ylikellottaa toi prossu 2.41sta - 3Ghz jos ei ni mikä ois sopiva luku... ja huomioin viel kerran täs et on normaali jäähdytin... jos jonkinlainen kannattais hankkii ni mikä?.. ja mistä

    huh tuli kai liian pitkä :p
     
  5. tubbana

    tubbana Regular member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    mua alkaa ketuttaan, kun mun tulokset on jostain syystä niin surkeet
     
  6. Amano

    Amano Member

    Liittynyt:
    10.12.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    luulin et mul oli ne surkeimmat tulokset... huomatkaa laite.. ! eli mun kaltaisistani olen varmaan saanu surkeimmat tulokset...

    ku kattelen tos et joku o vaan volttimodatulla
    R-9600XT:lla saanu jotain 5K...

    en oikee taida uskoo mut kai se on jos ei toi kuseta...
     
  7. IlpoM

    IlpoM Member

    Liittynyt:
    05.03.2004
    Viestejä:
    42
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No niin nyt tuli sit kokeiltua sillä 05-versiolla ja pojoja tuli 1511.
     
  8. Aragorn86

    Aragorn86 Guest

    ennätys mulla on nyt 05:ssa 1985, näyttis ylikellotettu core 630 ja memory 330, ja catalyst 4.10, tolla catalyst 4.11 mulla ennätykset on 1917 vaikka core oli jotain vähä yli 700 ja memory 345.
     
  9. Amano

    Amano Member

    Liittynyt:
    10.12.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    niin tuota osaako kukaan auttaa tuot mun prossunkaa?

    [bold]P4 2,41Ghz[/bold]

    homma on hidastunu kun päivitn biossin... ja päivitin sen SP2 asennuksen jälkeen...

    Microsft sanoo (vasta 2 viikkoo jälkeenpäin) että SP2 kannattaa asentaa vasta kun on päivittänyt biossin....
    joka taas luki Asusin sivuilla... ja emo on
    P4C800-Deluxe

    p.s

    kaveri sai GF4 MX420:lla vaivaiset 120 ekalla ja tokalla 160 pojoo... 3Dmark03

    ite sain 3204 pojoo 3Dmark05 ja pro versiolla...
    huomioin et kaikista versioista on väh.2 eri tyyppiä
    3DMark03-pro 1.x.x.x
    3DMark05-pro 1.1.x.x
    jne. jos ette sattunu huomamaan... :)
     
  10. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,423
    Kiitokset:
    27
    Pisteet:
    128
    GF4 MX tulokset 03 markissa selittyy sillä kun se ei tue kun DirectX 7.0 rautatasolla.
    05 tuloksia ei hyväksytä kun tuolta uusimmalta versiolta tuolla Futuremark:in Online Result Browserissa.
     
  11. tubbana

    tubbana Regular member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    kiitos Agent_007 antamien ajurien (eräässä toisessa viestiketjussa), mun pojot nousi 780 -> 1560 3DMark05:ssa. nyt on kai sit normaalit pisteet ja paremmat ku IlpoM:llä, häh hää =)
    olin aiemmin ottanut kai väärät ajurit
     
  12. Rauhis

    Rauhis Regular member

    Liittynyt:
    21.08.2002
    Viestejä:
    288
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    no pannaampa tän moponki pisteet.
    epox8KDA3J
    AMD64 3400+
    Club3D 6800 Ultra
    2x1024 ocz 400Mhz
    be quiet 470W





     
    Viimeksi muokattu: 30.10.2005
  13. fkock

    fkock Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    1,188
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Mikä ihmeen 3dMark... ??? :)
     
  14. tubbana

    tubbana Regular member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    jos et TODELLA tiedä mikä on 3DMark, niin se on ohjelma jolla mitataan koneen nopeutta ja tehoo ja sit se antaa pointseja joita voi vertailla muiden kanssa
     
  15. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Tulipahan koitettua..
    emo: msi 915g neo2
    prossu: intel 3.0GHz
    Näytönohjain: x700 pro 256Mb

    Ruksasin kaikki sarakkeesta "tests" ja pisteitä 2896.
    Onkohan toi nyt ihan ok tulos tälle kokoonpanolle?

    Ja kyssäri: ekal kierroksel ne demopätkät menee hyvin läpi, mutta toisella kierroksella nykii aika paljon..mitäs tolle olis tehtävissä? Oon koittanu Catalyst 4.11 ja 4.12 sekä uusinta Omegan ajuria -> ei vaikutusta.
     
  16. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,423
    Kiitokset:
    27
    Pisteet:
    128
    Mika: Ekan kerran kun ajat tuon testin saat tuon 2896 pistettä ja sitten sen jälkeen kun ajat tuon saman testin niin alkaa nykimään?
     
  17. Aragorn86

    Aragorn86 Guest

    nyt on ennätys 2035, tolla catalyst 4.12 hommelilla. Prossu ylikellotettu 1,8 -> 2,0 GHz ja näyttis core 705 ja memory 335. Että näin on.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 21.12.2004
  18. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Ei, vaan saman testin aikana. Eka menee hienosti läpi ne 3 demoa, räiskintä, liitävä valopallo, ilmalaiva =). Sit tulee uudelleen 2 demoa, ilmalaiva, räiskintä (nää on varmaan cpu test 1 ja cpu test 2). Sitten lopuksi "feature tests" ja "batch size tests".

    Eli se taitaa tökkiä tuossa cpu test-kohdissa?

    ps. uusin catalyst 4.12 -> 2906 pistettä :)
     
    Viimeksi muokattu: 17.12.2004
  19. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,423
    Kiitokset:
    27
    Pisteet:
    128
    ne CPU testit tökkii kaikilla =)
    tai siis pieni FPS kun ne on pirus raskaita ihan mille tahansa suorittimelle (niissä siis ei käytetä hyväksi näytönohjaimen rautakiihdytystä vaan kaikki lasketaan suorittimella).
     
  20. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,160
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Kiitos selvennyksestä, noin arvelinkin. Tää pelihomma tietokoneella on vähän uutta vielä =)
     
  21. Amano

    Amano Member

    Liittynyt:
    10.12.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    dodii kiva et seki sit selvis :)

    möt möt... ku testailin tos paripäivää sitten norm tehoilla noit demoja niin mietiskelin vaan ett...

    kuuluukse niiden demojen FPS olla 6 - 30 X800Prolla ?

    meinaan eiks sen pitäis olla nQ VÄHÄ parempi ? tai jotai... no siis meinaan että oon kuullu *& nähny* ku X800XT norm Tehoilla ja NORM asetuksilla pistää ne videot pyörii niin se demo ei pätki ollenkaa !!!! WTF?

    ja mul o vaa yks pykälä alaspäi ?....

    si tos tuli mielee toinen homma...

    X800pro & GF6800Ultra... no siis lähetää siit että X800pron prossu luku o isompi... core myös... mut sitten muistin luku on huntin heitto... niin miten on ett niis o aika iso ero sitten ?... *se miten nopeesti laite kuumenee ja tiputtaa tehoja"onks se siin kysees ?"* ja asiasta 5nteen... kaikkiha tietää pelin "Counter-Strike1.6"... niin no siin Q pelaan ni FPS on joissain kohti 99.. ja korkeammaksi en saa... emt miten mut jopa paskemmallaki näyttiksellä oon saanu parempaa aikaiseksi... möt möt, kun taas joissain kentissä se v**** FPS tipahtaa 20 - 60 WTF???
    miks ?? häh en tajuu... käytössä on 800x600/32B OpenGL grafiikka pelin aikana... ku tas tossa "GF420MX" se o viel 60FPS.. mul oli kyl sillo aika huono CRT ja nykyää Syncmaster710T... et semmottii,... ois kyl enemmänki kysyttävää myt tää riittää tält kertaa :p
     

Jaa tämä sivu