1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

144hz ei toimi?

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Malperi 09.01.2017.

  1. Malperi

    Malperi Member

    Liittynyt:
    23.10.2016
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    18
    Kasasin uuden koneen perjantaina, specsit näkee allekirjoituksessani.
    kaverina on tälläinen black fridaysta tilattu näyttö:http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/naytot/AOCG2460FQ/aoc-24-pelinaytto-g2460fq

    Mutta tuo radeon ohjauspaneeli sanoo ettei näyttö tukisi 144hz? Kaapeli on displayport minkä pitäisi(?) tukea 144hz.
    https://gyazo.com/3350f15f372c2efa61a6e57c22b70fd2
    https://gyazo.com/bf5e1fa791ce4cf95a4f71a388f345c8

    jos yritän mennä custom asetuksista laittamaan tämän 144hz, 120hz tai mikä vaan yli 60 hz tulee tämä:
    https://gyazo.com/bf5e1fa791ce4cf95a4f71a388f345c8

    Saisko neuvoja miten ton näytön saisi toimimaan oikein?..
     
  2.  
  3. neferius

    neferius Member

    Liittynyt:
    11.06.2007
    Viestejä:
    73
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    18
    Viimeksi muokattu: 09.01.2017
    Malperi kiitti tästä.
  4. Malperi

    Malperi Member

    Liittynyt:
    23.10.2016
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    18
    Oon kokeillut jo silläkin
     
  5. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,034
    Kiitokset:
    107
    Pisteet:
    73
    Sitten vaan takas giganttiin moinen romu
     
  6. resseri

    resseri Member

    Liittynyt:
    25.11.2008
    Viestejä:
    37
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
    Käsittääkseni muut eivät tue tuota 144mhz kuin nimenomaan DVI Dual Link kaapeli !
     

    Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä sivu