1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

1000€ pintaan tietokone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi n1kodemus 08.11.2012.

  1. n1kodemus

    n1kodemus Member

    Liittynyt:
    16.01.2012
    Viestejä:
    56
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ei ole taas tullut seurattua kehitystä tarpeeksi tarkasti niin vähän neuvoa kaivataan.
    Tonnin pelikone hakusessa, ei saa mennä yli kuin parilla kympillä.

    Toiveena olisi mahdollisuus laittaa yhelle näyttikselle 2 näyttöä kiinni, jos se vain onnistuu jotenkin järkevästi.
    Vielä vähän epäselvää noitten DVI-D ja DVI-I kanssa että saako sen kanssa edes kahta näyttöä samanaikaisesti.

    Kellotusta saatan harrastaa joskus vuoden kahden päästä mutta en heti alkuun.
    Ostan paremmat jäähyt sitten tarvittaessa.

    Tässä alla vähän omaa räpellystä joka on suuntaa antavaa siitä minkälaista konetta tarvitsen.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2012
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,982
    Kiitokset:
    169
    Pisteet:
    123
    Hyvät osat paitti et Jimms tarjoo samaan hintaa Fractal R4 koppaa.

    DVI-I:n saat analogi tai diginäytön, DVI-D:n vaan diginäytön = DVI-I:n kanssa et pysty käyttään DVI-VGA adapterii.
     
  4. n1kodemus

    n1kodemus Member

    Liittynyt:
    16.01.2012
    Viestejä:
    56
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Täytynee kurkata mitä samat osat maksaa Jimms puolella.

    Eli onko näin, että tuohon näyttikseen saa kaksi DVI näyttöä samanaikaisesti? Nykyinen näyttö on DVI-D single eli mitään DVI-VGA adapteria en tarvi.

    Käykö DVI-D omaava näyttö DVI-I paikkaan näytönohjaimessa?
    Ja tehot riittää kahden full hd resoluution pyörittämiseen?

    Tarkoitus siis pelata yhellä näytöllä ja toisella sitten hoitaa selaaminen, leffojen/sarjojen ja videoiden katselu yms.
     
  5. Peku

    Peku Active member

    Liittynyt:
    10.08.2010
    Viestejä:
    1,398
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    58
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2012
  6. n1kodemus

    n1kodemus Member

    Liittynyt:
    16.01.2012
    Viestejä:
    56
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuo Seagaten kiintolevy taitaa olla SATAII mallia?
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    7,149
    Kiitokset:
    136
    Pisteet:
    123
    Eipä siinä kyllä taida olla eroa juurikaan sataII-->sataIII
    ssd ehkä hyötyy tuosta,mutta varastokovo ei juurikaan...
    edit,typo
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2012
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,982
    Kiitokset:
    169
    Pisteet:
    123
    Kyllä, kyllä ja kyllä.

    Peli käynnissä saattaa vähäsen kärsiä surffailu. Et aatellu tehä samaan aikaan molempii?
     
  9. bales

    bales Regular member

    Liittynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Intel Ivy Bridge i5-3570K, LGA1155, 3.4GHz, 6MB, Boxed 225.00€

    Asrock Z77 Pro4, LGA1155, Intel Z77, DDR3, ATX 115.00€

    Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC, 2GB GDDR5 192bit,(Borderlands 2 + MOH Warfighter) Murotarjous! 279.00€

    XFX Core Edition ATX-virtalähde 550w, 80+ Bronze 62.00€

    LG DVD+/-RW DL 22x, SATA, Musta, Retail

    Kingston HyperX 2x4GB, DDR3 1333MHz, CL9 43.00€

    Western Digital 500GB Caviar Blue, SATA III, 7200RPM, 16MB 66.00€

    Samsung 128GB 830 Series SSD-kiintolevy, 2.5", SATA III, Bulk 103.00€

    Fractal Design Define R4 Titanium Grey ATX-kotelo, titaani/musta 99,90€

    Yhteensä: 1016,00€

    Kauppa Jimms pc store.

    Muisteista saa pari euroo pois jos haluaa, itse ton kingstonin luotettavaksi todennu niin siksi ehdotan sitä =)

    PS: Kun yritän laittaa kuvan tähän niin se ei näytä sitä : O tulee vaan se pieni neliö. apuja? =)
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2012
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    6,424
    Kiitokset:
    46
    Pisteet:
    108
    Laita suoraan noi:
    http://www.jimms.fi/tuote/KHX1600C9D3B1K2/8GX

    Suoraan 1600Mhz, ei siinä suoranaisesti hyödy mitään mutta Ivyt tukee 1600Mhz muistia niin miksei ? Samalla myös jäähyrivoilla ihan samaan hintaan.

    *edit*
    Aika moni pikkusen kalliimpi kuin systemastoressa, voi olla että sieltä sais halvemmalla. Ainoostaa murotarjouksen näyttis voi olla halvempi, ja kun jimssiin maksaa suoraan niin postikulut ilmaseks. Silloin näyttis jimssistä ja loput systemasta vois tulla kysymykseen.
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2012
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,982
    Kiitokset:
    169
    Pisteet:
    123
    Kovo http://www.jimms.fi/tuote/WD10EALX

    Selkeesti nopeempi. Eikä SSD muuta asiaa.

    Saisko linkin kuvaan?
     
  12. bales

    bales Regular member

    Liittynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Niin mietin tos että mahtuu budjettiin. Mut jos venyy niin ehdottomasti teran versio.

    Kun se ei näytä sitä linkkiä ? o_O

    Neuvokaas ihan alusta lähtien^^
     
  13. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,016
    Kiitokset:
    49
    Pisteet:
    108
    Lyhyesti sanottuna kuvan osoite IMG-tagien väliin. Tagit saa tuosta kirjoitusruudun yläpuolelta (toinen vasemmalta on kuva). Eli [​IMG]
     
  14. bales

    bales Regular member

    Liittynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Aijaa.comiin laitoin. Nyt jo poistunut. Lisäänkuvan sinne, laitan linkin tähän juurikin img takien väliin niin ei anna muutakuin sen kuvaa ei löydy logon : /
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,982
    Kiitokset:
    169
    Pisteet:
    123
    No anna se nettisivun osote jossa kuva on?
     
  16. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,016
    Kiitokset:
    49
    Pisteet:
    108
    Niinpä, ei voi tietää missä on vika, jos ei tiedä mikä kuvan linkki on.
     
  17. Peku

    Peku Active member

    Liittynyt:
    10.08.2010
    Viestejä:
    1,398
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    58
    Uppaat kuvan aijaa.com>kopioi kuvan osoite>[ img]tähän väliin[/img]> vaikeaa? :D

    Ps. http://www.imagize.me/ on mielestäni ihan näppärä
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2012
  18. Toniman92

    Toniman92 Regular member

    Liittynyt:
    08.11.2011
    Viestejä:
    2,060
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Itsellä toimii kun lataan kuvan esim aijaa.com ja painan kuvasta "näytä kuva", ja sen osoitteen kopioin img tagien väliin, muuten ei näytä mitään.
     
  19. bales

    bales Regular member

    Liittynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    [​IMG]

    :D

    Onnistuhan se

    Sit takasin aiheeseen eli konepakettiin :D

    Pikaisella tsekkauksella systema storesta sama setti näyttistä lukuunottamatta + jimmssiltä sit toi murotarjous niin tekee n. 999e tasan

    Eli muutamankympin säästö kun ottaa systemasta muut kuin näytönohjaimen.

    edit. muistit on systemasta toi predator 8gb tarjous
     
    Viimeksi muokattu: 10.11.2012

Jaa tämä sivu