1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

1000€ pelikone pelaamiseen ja kuvaamiseen

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Henriiiiiiiii 05.09.2016.

  1. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 1000
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ei
    Kotelon koko: Tavallinen (ATX)
    Onko kotelon värillä väliä?: ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen ja editointi (minecraft csgo)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei itse konepakettiin mutta saisko 400-500€ näytön hiiren ja näppäimistön mukaan?
    Onko joitain komponentteja valmiiksi: ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: no tuo että saisko 400-500€ näppäimistön näytön ja hiiren mukaan (ei siis kuulu konepakettiin)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  4. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Tehokkaimmat mahdolliset tuohon hintaan. Tonnin koneeseen kannattaa kyllä ostaa 1080p-näyttö. Aika reilu budjetti sulla siihen kapineeseen.
     
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  6. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Juu
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Seuraavaksi törmätään sellaiseen ongelmaan että 1080p 144Hz näytöt ovat tn-paneelilla, ja editointi sellaisella on tuskaista touhua. Kelpaako 60Hz?
     
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  8. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Paljo pitäs laittaa lisää budjettiin että sais vähä tehokkaamman prossun ja näyttiksen
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Jos haluaa että tehoero myöskin näkyy jossakin niin paljon https://hardwarium.com/product/884/107/gigabyte-geforce-gtx-1070-g1-gaming-8-gb. 6 gigan 1060 olisi dx11-peleissä kymmenisen prosenttia nopeampi (dx12-peleissä hitaampi), mutta sillä ei vielä ole merkitystä näytön valintaan.

    Tehokkaampi prossu maksaisi pyöreästi satasen enemmän.
     
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  10. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  11. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu no pyöriikö tuolla pelit hvällä fps:ällä ja mulla ois valmiiina tommmone nvidia geforce gtx 960 ni jos sen heittäs mukaa?nii parantuisko teho?
     
  12. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No käykö toi kone jos vaan otan 1080p näytön
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Paketissa väärä näyttis. Piti olla tuo https://hardwarium.com/product/993/109/sapphire-nitro-radeon-rx-480-4-gb. Ihmettelinkin miten tuosta noin kallis tuli. Säästyneet 50 euroa voisi törsätä muistiin ja isompaan poweriin:

    https://hardwarium.com/product/37/7/kingston-hyperx-fury-black-2-x-8-gb-ddr3-1866-mhz-cl10
    https://hardwarium.com/product/936/6/seasonic-s12ii-620-80plus-bronze

    Edit: Ei kun paketissa oli jo 16 gigaa, onpa vaikea päivä. Mutta tuosta huippupoweri https://hardwarium.com/product/168/6/evga-supernova-750-g2-80plus-gold.
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2016
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  15. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Saisko kaikki nuo samaan pakettiin ? Nii pääsis tilaa
     
    Viimeksi muokattu: 06.09.2016
  16. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Juu siis tällainen kone:

    upload_2016-9-6_10-25-23.

    Hintaa 996,80.

    Voit kyllä laittaa 144Hz:n näytön, mutta 1080p-resolla ne on kaikki tn-paneelilla, ja editoinnista ei tule oikein mitään sellaisella. 144Hz 1440p ips-näyttöön tehot taas ei oikein riitä (ei kyllä riitä millään koneella). Tuossa testissä parikymmentä raskasta peliä https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/RX_480/24.html. Nuo ovat kylläkin kaikki melkeinpä maksimigrafiikoilla testattu.
     
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  18. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu eli otan ton näytön cdonista?
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Henriiiiiiiii kiitti tästä.
  20. Henriiiiiiiii

    Henriiiiiiiii Newbie

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sori ku kyselen ja kyselen mut saaks tota paremmaks jos otan kasauksen pois ja kasaan ite?
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Kannattaa kysellä niin saadaan paras mahdollinen kone aikaiseksi. Itse kasattuna Inteliä:

    upload_2016-9-6_17-53-50.

    Hintaa 995,90. Tuo xeon on kerroinlukittu i7 ilman integroitua näytönohjainta, joten kyllähän se parempi prossu on.
     

Jaa tämä sivu