1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

äkkiä apua

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 09.11.2017.

  1. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Lukee ei singnaalia
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,764
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Ja hdmi on nyt kiinni liittimessä josta suoja irrotettiin? Joku telkku oli ilmeisesti kyseessä, onko valittu kuvalähteeksi hdmi?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  4. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    edit näytöl tulipas toi hassusti tonne sineseen juttuun
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,764
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Täytyy sanoa, että en telkkaripuoleen niin ole perehtynyt, mutta kaikki telkut mihin olen tietokoneelta hdmi:llä kuvan siirtänyt ovat toimineet ilman mitään pc-tiloja. Kunhan on hdmi-johdon tyrkännyt toisen pään näytönohjaimen hdmi-liittimeen ja toisen pään telkun hdmi ja valinnut telkusta oikean kuvalähteen ja aina on toiminut.

    Täytyy mennä varmaan välillä yöpuulle, ei jaksa enempää tänään o_O
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  6. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Siis on hdmi valittu mut en tiiä toimiiko pc modi vaan vga johdol siinä tapauksessa pitää ostaa adapteri varmaa kokeilen viel huomen pikkusikon näytöl
     
  7. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Okei mut voitko auttaa huomenkin
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,764
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Vga ei toimi tolla sinun näyttiksellä(kun sitä ei ole ja se on aika kuraa nykypäivänä muutenkin). Kannattaa kokeilla sillä näytöllä toki mitä se tekee.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  9. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Se tuli systemastorest valmiin kotiin ilman ohjelmien asennusta niin tarviiko siin tehdä mitää muuta kun virtanappi päälle
     
  10. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Jes se tarvitsi näköjään vaan kunnon yö unet nyt toimii kiitos tosi paljon. epäilen että tulee tänää windows osioon viestii päivällä koulun jälkeen
     
  11. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    edited by ddp
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 11.11.2017
  12. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,764
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Eihän se ole tyhmää apua kysyä...
     
    Taavi5 ja *Trinity* kiittävät tästä.
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,764
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Oot vaan väärässä ketjussa...
    Ei näitä kaikkia aina selvinpäin kestä, mut ollut linjana pitää perseilyt eri ketjussa.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  14. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    8
    Poistin ja opin
     
    Taavi5, *Trinity* ja Kuunmies kiittävät tästä.
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,867
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Tarvitseehan se ajurit, tosin w10 taitaa hoitaa tuon homman itsestään. Sullahan on toisen ketjun viestin #3 mukaan DVD-käryytin niin ajele näytönohjaimen mukana tullut levy (driver). Niitä päivityksiä (eri ajureita) voi sitten myöhemminkin kokeilla.
     
    Taavi5 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu