1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Älypuhletti lukemiseen ja puhumiseen

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Hate029 21.09.2014.

 1. Hate029

  Hate029 Member

  Liittynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Nyt olisi sellainen hetki, että olisi aika siirtää lumia 920 ja surface sekä lukulaite syrjään ja yhdistää ne kaikki yhdeksi käyttövälineeksi.

  Kokemusta puhelinmaailmassa on androidista ja Windows phonesta. Tavoitteena hyvä akkukesto ja hyvänkokoinen ruutu lukemista varten. Älyominaisuuksista en juuri mitään käytä. Nettiä voin katsoa ja uutisia siis luen ja pdf:iä. Sähköposti yms. kommunikointi toimii puhelimessa kuin puhelimessa. Mistään erityisestä ohjelmasta ei homma ole kiinni vaan lähinnä raudasta.

  Hyvä akkukesto tarkoittaa tässä tapauksessa sitä aikaa kun olen hereillä. Aamusta iltaan siis. Jatkuvasti päällä oleva näyttö on se suurin akun kuluttaja sekä puhelut. Multimediaa en juurikaan käytä. Hyvä/kohtuullinen kamera on toisaalta pieni plussa mutta ei pakollinen.

  Ruudusta sen verran, että leveähkö näyttö olisi parempi tietysti kuin laajakuva. Windows phonet ovat ilmeisesti 16:9 näyttöjä ja tabletissa se pienentää ruutua huomattavasti, 6" ruudussa luultavasti liian kapeaksi.

  Hintaa en osaa oikeastaan sanoa. Hintaa saa olla jos laite sitten kestää pitempään. Halvempikin käy mainiosti - en tarvitse esim. tehokkaampaa kuin mitä lumia 920 on.

  Mielipiteitä ja käyttäjäkokemuksia siis tarvitsen perusteluineen päätöksentekoon. Käyttiksen puolesta puhelimessa saa olla vaikka DOS kunhan toimii kuten pitää.
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  One Plus sopisi tuohon hyvin. Siinä on kaikki kohdallaan.
   

Jaa tämä sivu