1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Äänen symboli hävisi alapalkista!

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi elseppa 24.07.2015.

  1. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Käytössä on Windows 8.1 ja alapalkista hävisi se äänen merkki (tötterö). Windows 7:lla sain asian hoidettua. Ennen (W7) sen sai takaisin, kun lopetti resurssienhallinnan painamalla Käynnistä-valikon valkoisella hiiren oikeaa ja valitsin Exit Explorer. Sen jälkeen painoin ctrl+shift+esc ja file-menusta valitsin Task managerin ja New Task ja kirjoitin siihen riville Explorer.exe ja painoin enteriä.

    Nyt 8-versiossa en osaa asiaa hoitaa. Käytän Google Chromea ja onkohan taas niin, että kun jotain päivityksiä koneelle tulee, tuo äänimerkki häviää. W7:n aikanakin se hävisi aina aika ajoin.

    Jotain kerkesin kokeilla ja ehkä sössiäkin. Jos joku avulias Aatu auttaisi taas, kiitos.
     
  2.  
  3. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jatkoa edelliseen. Ei tuota äänenvoimakkuutta saa tältä näytöltä toimimaan. Ei onnistunut myöskään tehtäväpalkista.

    upload_2015-7-24_0-17-8.
     
  4. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Paina palauta kuvakkeiden oletustoimiinnat kohtaa
     
  5. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No niin, siinähän se oli lähellä. Kiitos, verovanki.
     

Jaa tämä sivu