AfterDawn logo

IMAX avasi ensimmäisen virtuaalitodellisuusteatterin

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Huippulaadukkaasta kuvaformaatistaan ja todellisuutta lähentelevästä 3D-kokemuksesta tuttu IMAX on esitellyt uuden tuotteensa. Kyse on virtuaalitodellisuusteatterista, joka tarjoaa entistä todenmukaisemman teatterikokemuksen.

IMAXin ensimmäinen VR-teatteri avattiin Los Angelesiin ja se sisältää muun muassa HTC:n Vive ja Starbreezen StarVR-virtuaalilaseja. Teatteri koostuu 14 yksittäisestä tilasta, jossa kuluttaja laittaa päähänsä virtuaalilasit, istahtaa Dboxin teatterituoliin, laittaa päällensä Subpac-vibraatioliivit ja ottaa käteensä tarvittavat ohjaimet.

Teatteri tarjoaa paitsi elokuvia niin tietysti myös virtuaalitodellisuuspelejä. Sisältötarjontaan kuuluu muun muassa John Wick Chronicles, Star Wars: Trials On Tatooine, Eagle Flight, The Walk ja Knockout League.

Teatteri onkin siis erinomainen tapa tutustua virtuaalitodellisuuteen ilman että sijoittaa satoja tai jopa tuhansia omaan laitteistoon. Suomeen saapumisesta ei kuitenkaan kannata ainakaan IMAXin tapauksessa pidättää hengitystä, sillä Suomesta ei löydy edes ainuttakaan tavallista IMAX-teatteria.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

muurari1/1

Alkaa kiinnostaa sitten, kun ei tarvitse istua tuolissa, vaan voi liikkua mzÖs tilassa; poimia esineitÄ ja niitÄ kÄzttÄÄ

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT