AfterDawn logo

YouTube rekrytoi keskustelupoliiseja

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

YouTuben kommenttiosio on tunnetusti paikka, jonne kertyy runsaasti alatyylisiä viestejä videoiden katselijoilta. Google yritti ohjata keskusteluja laadukkaampaan suuntaan edellyttämällä käyttäjiltä oikean nimen käyttöä, mutta ne suunnittelmat kariutuivat varsin nopeasti.

Uusi suunnitelma keskusteluiden laadun parantamiseksi on palkita huonojen kommenttien aktiivisimpia ilmiantajia. Mitä enemmän YouTuben varsinainen moderointitiimi saa raportteja alatyylisistä kommenteista, sitä paremmin niihin voidaan myös puuttua. Rahaa aktiivisesta raportoinnista ei saa, mutta korvaukseksi on kaavailtu muun muassa pääsyä "eksklusiivisiin videokeskusteluihin ja workshoppeihin" sekä mahdollisuutta päästä testaamaan YouTuben tulevia ominaisuuksia.

Mukaan YouTube Heroes -ohjelmaan voi hakeutua YouTuben tukisivuilta löytyvän kaavakkeen avulla.

3 KOMMENTTIA

RekookeR1/3

Mä oon raportoinut satoja käyttäjiä, vain harva silti mukamas rikkoo käyttöehtoja vaikka videot ovat pelkkää kusetusta olleet.
Mitä tekee palvelulla jossa on 3 oikeaa vidoeta vastaan 30 fakea?

Mynthon2/3

Saas nähdä minkälainen jättömaa youtubesta jää jäljelle, kun tämän jälkeen trollit ja suvakkinatsit saavat massaraportoida kaikki "sopimattomat" videot

raven0ak3/3

heh, nyt 13k tykkäystä tässä ja 500k (lähestuu 600k) alapeukkua:D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT