AfterDawn logo

PlayStation 4 sai etäkäyttötuen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Sony julkaisi tänään PlayStation 4 -pelikonsolille merkittävän ohjelmistopäivityksen, joka sisältää paljon uusia yhteisöllisiä ominaisuuksia, mutta tärkein uudistus koskee kuitenkin etäpelaamisen mahdollistamista tietokoneilla.

Kun 3.50-ohjelmistopäivitys on asennettu PlayStation 4:een, voi konsolipelejä pelata Windows- tai Mac-tietokoneen näytöltä etänä. Tietokoneeseen tulee kuitenkin asentaa sitä ennen etäkäytön mahdollistava sovellus. Suomenkieliset ohjeet etäkäytön käyttämiseen ja alkuasetusten määrittämiseen löytyy Sonyn verkkosivuilta.

Etäkäytön aikana PlayStation-konsoli suoratoistaa kuvaa tietokoneen näytölle. Käyttäjän valittavana on 30 tai 60 FPS:n kuvataajuus. Resoluutiovaihtoehtoja on kolme kappaletta: 360p, 540p tai 720p. Pelaaminen onnistuu tietokoneellakin DualShock 4 -ohjaimella, mutta se pitää kytkeä USB-kaapelilla tietokoneeseen kiinni.


Lisätietoa päivityksestä löytyy PlayStation-blogista.

1 KOMMENTTI

Kommenttimies1/1

Konsolit ovat kertakäyttöisiä roskalaitteita.. PC on se AINOA OIKEA pelikone! Sitä voi helposti päivittää tulevaisuudessa ilman että pitää ostaa kokonaan uusi kone.. Konsoliin ei voi vaihtaa kuin ehkä kovalevyn.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT