Sony esitteli kolme uutta Xperia X -puhelinta ja joukon Xperia-lisälaitteita

4
Manu Pitkänen

Sony esitteli kolme uutta Xperia X -puhelinta ja joukon Xperia-lisälaitteita
Xperia Z5 -puhelimet eivät saaneet MWC:ssä seuraajia. Sen sijaan Sony esitteli kolme uutta Xperia X -puhelinta: Xperia XA:n, Xperia X:n ja Xperia X Performancen.

Viimeksi mainittu Xperia X Performance on nimensä mukaisesti suunnattu kovaa suorituskykyä etsiville kuluttajille, joten se on teknisesti lähellä Sonyn lippulaivamallistoa. Xperia X Performancessa on viiden tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua keskusmuistia ja hulppea 23 megapikselin kamera (f/2,0). Etukamerasta löytyy 13 megapikselin kenno. Xperia X Performancesta löytyy myös sormenjälkilukija, joka on Xperia Z5 -malliston tavoin integroitu kotinäppäimeen.

Xperia X:ssä on myös viiden tuuman Full HD -näyttö, sormenjälkilukija, 23 megapikselin kamera ja 13 megapikselin etukamera. Puhelimen järjestelmäpiirivalinnassa on tyydytty kuitenkin Snapdragon 650:een.

Xperia XA:ssa tekniikkaa on karsittu reilummalla kädellä. Näytöksi on valittu viiden tuuman 720p-paneeli, järjestelmäpiirin paikalle on sijoitettu Snapdragonin sijaan Mediatekin kahdeksanytiminen piiri ja kamerat ovat vaihtuneet 13 ja kahdeksan megapikselin kennoihin. Sormenjälkilukijakin on poistettu virtapainikkeesta.



Puhelimien lisäksi Sony hämmästytti messuyleisöä uusilla lisälaitteilla. Esillä oli Bluetooth-nappikuuloke Xperia Ear, päälle puettava Xperia Eye -kamera, Xperia Projector projektori ja kotiautomaatiokeskukseksi tarkoitettu Xperia Agent.











Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

eddison84
eddison84

1

Eijeijeijeijeijei,nyt se sitten vissiin tapahtui, että.se alle 5" malli jäi pois valikoimasta.. Ja kun Sony niin hienosti toi pienemmän, tehokkaan luurin takaisin markkinoille Z compactien muodossa muutama vuosi takaperin..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hohoi (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eddison84:

Eijeijeijeijeijei,nyt se sitten vissiin tapahtui, että.se alle 5" malli jäi pois valikoimasta.. Ja kun Sony niin hienosti toi pienemmän, tehokkaan luurin takaisin markkinoille Z compactien muodossa muutama vuosi takaperin..

Onhan näitä Xperia Zx Compact -malleja joissa näytön koko on alle 5 tuumaa. Juuri passelin kokoinen omaan käteen.

Vastaa
karmakameli
karmakameli

4

Pettääkö Sony-huhut jo toisena vuonna peräkkäin? Vuosi sitten huhuttiin että tulisi pieni Z4 Music ja tänä vuonna Z6 mini. Kummastakaan ei ole kuulunut mitään. Edelleen haluaisin Z4 Musicin, koska sillä on leveyttä sopivat 49,4 mm. Yli 50 mm leveät puhelimet ovat liikaa, myös nykyinen Z3 Compactini saisi olla kapeampi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.