AfterDawn logo

Xbox Onen Windows 10 -päivitys tulee marraskuussa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Windows 10:n jakelu tavallisille tietokoneille alkoi jo heinäkuun lopulla, mutta Windows Phone -puhelimien sekä Xbox Onen omistajat joutuvat vielä odottamaan käyttöjärjestelmäpäivitystä.

Gamescom-tapahtumaan osallistunut Microsoft paljasti kuitenkin, että Xbox One saa Windows 10 -päivityksensä tämän vuoden marraskuussa. Käyttöjärjestelmäpäivitys tulee tavallisena ohjelmistopäivityksenä, joten sen asentaminen ei vaadi mitään erityisiä vippaskonsteja. Tämän vuoden lopulla Microsoftin on tarkoitus myös lisätä konsoliinsa emulaattorin, joka mahdollistaa vanhempien Xbox 360 -pelien peluun Onella.

Microsoft esitteli Xbox Onen Windows 10 -päivityksen sisältämää uutta dashboardia jo aikaisemmin kesällä. Muistin virkistämiseksi alta löytyy lyhyt esittelyvideo.

1 KOMMENTTI

guy_fawkes1/1

Windows 10 takaa sen, että tulevaisuudessa EU-stapo kolkuttelee ovellesi neljältä aamuyöllä, jos kirjoittelet EU:sta, islamista, siionismista tai monikulttuurisuudesta kriittisesti. Sitten lähdetään kuulustelukammioihin, joista ei välttämättä koskaan palata.

Osa tulevaa neljättä valtakuntaa ajavaa agendaa.

Peli ei kuitenkaan ole todellakaan vielä menetetty, kansalaiset; kunhan jätätte Micosoftin tuotteet omaan arvoonsa.

Vaihtoehtoja on, vaikka ette "mistään" enää välittäisikään...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT