AfterDawn logo

Netflix nostaa jälleen hintaa Iso-Britanniassa

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
1 kommentti

Videoiden suoratoistopalvelu Netflix on jälleen joutunut nostamaan hintaansa Iso-Britanniassa.

Maassa on tarjolla kolme palvelua: yhden laitteen SD-laatuinen kuva 5,99, yhden laitteen HD-laatu 6,99 puntaa ja neljä laitetta HD- ja 4K-laadulla 8,99 puntaa / kk. Nyt keskimmäisen palvelun hinta nousee 7,59 puntaan.

Netflix on panostanut erittäin paljon viime vuosina omaan tuotantoon ja se käy ilmeisen kalliiksi. Palvelu on myös kasvanut aggressiivisesti, joten saadut voitot hupenevat myös laajentumiseen. Briteissä hintoja nostetaan nyt toista kertaa, kirjoittaa Engadget. Myös Suomen hintaa on kerran nostettu.

Edellisen noston aikaan vanhat asiakkaat saivat lupauksen siitä, että heillä vanha hinta pysyy vielä kaksi vuotta. Tälläkin kertaa vaikuttaisi siltä, että hintaa korotetaan ainakin toistaiseksi vain uusilta asiakkailta.

Tämänhetkisen tiedon mukaan korotus on nyt tulossa vain paikallisesti, mutta lienee vain ajan kysymys, koska korotuksia aletaan nähdä muuallakin. Houkuttelevalla hinnoittelulla on saatu asiakaskunta kokeilemaan palvelua, ja nyt toivotaan ettei se maltillisten korotusten jälkeen kaikkoa. Suomessa Netflixin hinta uudelle asiakkaalle on tällä hetkellä halvimmillaan 7,99 euroa kuukaudessa.

1 KOMMENTTI

welak0r1/1

Tottakai toivon että hinta ei erityisesti nousisi, mutta verrattuna esim. maksukanaviin Netflix ja vastaavat suoratoistopalvelut ovat edelleen aivan naurettavan edullisia. Olettaen tietysti että riittävä nettiyhteys on jo hommattuna muista syistä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT