AfterDawn logo

Tim Cook paljasti Apple Watchin akkukeston

AfterDawn AfterDawn
7 kommenttia

Apple on kertonut tänään lisää ensimmäisestä älykellostaan. Yksi kellon suurimmista arvuutuksista ennen tilaisuutta oli laitteen akkukesto. Siihen saatiin onneksi nyt hieman selvyyttä.

Aiemmat huhut alle vuorokauden akkukestosta pitivät paikkansa. Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi "koko päivän akkukestosta" (all day battery life), jolla hän tarkoittaa 18 tunnin jatkuvaa käyttöä vaihtelevalla käytöllä.

Tämä tarkoittaa, että tavallisessa sekakäytössä kelloa tulee ladata päivittäin, mutta ei kertaa useammin. Todennäköisesti akun saa kuitenkin kulutettua loppuun ennen yömyöhää mikäli käyttää paljon esimerkiksi laitteen puheluominaisuutta, toisaalta akku kestänee pitkälle toisen vuorokauden puolelle mikäli laite on pääosin valmiustilassa.

Joka tapauksessa Applen kehittämä magneettinen latauskaapeli on hyvä pitää kellossa joka yö. Apple Watchin ostajilla on siis jatkossa yksi laite lisää yöpöydällä latauskaapelissa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

7 KOMMENTTIA

Lumikki1/7

Tavallisen kellon pariston kesto on yli 2-vuotta, voi olla 4-vuottakin.

Ilman muuta jokainen haluaa laittaa sen kellonsa joka päivä latautumaan. Kun on matkoilla jossain jossa ei satu olemaan sitä sähköä lähellä, mistä sitten katsoo edes ajan jos luottaa "Älykelloon".

kiuj (vahvistamaton)2/7

juu kakkelia paketissa, mutta tosi aple fanit ostaa silti 2 miljoonaa kpl.

DonZQ3/7

Joo'o... Oman Pebblen akunkesto on sitä viikon luokkaa ja sitäkään en oikein jaksa aina latailla... :P Todennäköisesti porukka käyttää taas ekan kuukauden innoissaan ja sen jälkeen kello unohtuu johonkin nurkkaan ja sitä ei enää käytetä. Puhumattakaan siitä, että 350€ kellon pitäisi kyllä kestää vuosia, jos käyttöikä on nykyisten puhelinten (1-3 vuotta)luokkaa niin suhtaudun kyllä erittäin skeptisesti älykelloihin ylipäätänsä.

Noh, ainakin Vergeä oli hauska lukea kun toimittajat ovat pikkuhousut märkinä Watchin perässä... ;P

jartar4/7

Säälittävä julkaisu.

qermis5/7

Mulla on orient kello jossa näyttötaulun tausta on "aurinkokennoa" ja on pelannut nyt n12vuotta ongelmitta.

prezo6/7

On kyllä surkea akunkesto. Itsellä on gear 2 ja tässä kestää akku 3-4 päivää ja varmaan kestäisi pidempäänkin jos karsisin noita ilmoituksia pois käytöstä.

Mutta kaikkihan on siitä kiinni miten minkäkin markkinoi. Näyttää menevän appleuskovaisiin kuin väärä raha tuo "all day battery life".

Datanen7/7

Lelu mikä lelu kuten muutkin älykellot. Ei näillä tee oikein mitään ja hinta liian korkea.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT