AfterDawn logo

Apple päästi kannabissovelluksen takaisin App Storeen

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Kannabis on Yhdysvalloissa hyvin kaksijakoinen asia. Sen virkistyskäyttö on sallittu muutamassa osavaltiossa ja peräti 23 osavaltiossa sen käyttö lääkkeenä on sallittua. Nyt Applekin on joutunut muuttamaan käytäntöjään sen suhteen.

Apple on uudistanut käytäntöään kannabissovellusten suhteen ja – kiitos yhteisön paineen – avannut App Storen kannabissovelluksille kaikissa 23 osavaltiossa, jossa sen käyttö on laillista. Tämän johdosta suosittu MassRoots-sovellus pääsi takaisin sovelluskauppaan.

MassRoots kiittelee blogissaan kannattajia jatkuvasta tuesta sekä Applea edistyneestä menettelystä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

AkZuh1/2

Ja sovelluksen tarkoitus on?

ArttuH5N12/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:

Ja sovelluksen tarkoitus on?

Uutisessa olisi voinut tosiaan mainita tämän.

Sovelluksen sivuilta paljastuu sen olevan jonkinnäköinen "kannabis-yhteisö".

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti MassRoots:

Join MassRoots and connect with the cannabis community! MassRoots is one of the largest and most active social networks for cannabis consumers.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT