AfterDawn logo

AfterDawnin podcast osa 39: Paluu kuolleista

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

AfterDawnin virallinen podcast on jälleen täällä! Lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen on aika herättää AfterDawnin podcast eloon.

Kerrattavaa viimeisen vuoden ajalta on paljon, joten keskustelua tälläkin kertaa riittää noin tunniksi. Keskitymmekin tällä kertaa käymään läpi viimeisen vuoden trendejä esimerkiksi älypuhelinten, Windowsin ja puettavan teknologian osalta.

Podcastissä mukana ovat tutut äänet Valtteri Ahonen (@Valje), Manu Pitkänen (@ad_manu), Matti Vähäkainu (@mattivah), Sami Koivunen (@sami_koivunen) ja nykyisin Talentumilla vaikuttava Teemu Laitila (@teemulaitila).

Risut, ruusut sekä kaikki ehdotukset otetaan mielellään vastaan kommenteissa ja palautekaavakkeen kautta!

Lataa podcast puhelimeesi:
Lataa podcast


Podcastin voit ladata suoraan täältä.

Podcastin RSS-feedi löytyy täältä.

Voit tilata podcastin iTunesiin täältä. (Huom! iTunes-listan päivittymisessä saattaa kestää useita tunteja)

3 KOMMENTTIA

squi1/3

Pakko näin jälkikäteen tarkentaa podcastissa käytyä keskustelua liittyen tuohon Windows 10:n ilmaisuuteen ja vuoden määräaikaan. Ilmaisuus menee siten, että ensimmäisen vuoden ajan Windows 10 on ilmainen niille, joilla on vanhempi Windows-versio (7/8/8.1). Jos vuoden aikana ei käytä oikeuttaan päivitykseen, sen jälkeen päivityksestä joutuu maksamaan. Jos taas päivityksen tekee vuoden aikana, saa kaikki tulevat päivitykset ja uudet ominaisuudet ihan kuten päivityksestä maksaneetkin asiakkaat. / Teemu Laitila / @teemulaitila

ArttuH5N12/3

Hienoa, että podcast palasi! Toivottavasti seuraavaa podcastia ei tarvitse odottaa yhtä kauan!

Pitkakoski3/3

Hyvä, että ei tullut AfterDawnin podcastia siivottua Pocketcastin tilauksista. Usko podcastin uuteen tulemiseen kannatti. (Vai kannattiko? Vielä en ole ehtinyt castia kuuntelemaan.)

Kyllä suomenkieliselle tekniikka-aiheiselle podcastille on tarvetta, sillä vaikka tekniikka itsessään onkin varsin globaalia, niin Suomi alueena ei ole kovinkaan usein keskiössä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT