AfterDawn logo

Lunasta itsellesi 200 gigatavua ilmaista pilvitallennustilaa

AfterDawn AfterDawn
7 kommenttia

Suomalainen F-Secure tarjoaa black friday -tarjouksena 200GB ilmaista pilvitallennustilaa Younited-palveluun. Tarjous on voimassa 48 tuntia, ja 200GB tallennustila on ilmainen vuoden ajan. Normaalisti tilasta joutuu maksamaan 54,99€/vuosi.

Tallennustilan saa käyttöönsä luomalla Younited-käyttäjätunnuksen ja lunastamalla etukupongin "BLACKFRIDAY". Tarjous koskee myös niitä käyttäjiä joilla on jo Younited-tili entuudestaan. Tarjousta ei kuitenkaan voi lunastaa, mikäli tilillä on jo voimassaoleva Younited-tilaus tai jokin toinen kuponki lunastettuna.


Kokeilimme kupongin lunastamista, ja tuloksena oli virheilmoitus lunastamisen epäonnistumisesta. Tästä huolimatta tallennustila kasvoi 200 gigatavuun. Ei kannata siis heittää kirvestä kaivoon, mikäli ongelmia esiintyy, vaan tarkistaa tilin nykyinen tila lunastamisen jälkeen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

7 KOMMENTTIA

Junde_1/7

Minulle ei tullut mitään virheilmoitusta. Tuli ilmotus, että tililläsi on 200G 27.11.2015 asti.

mRkukov2/7

Tuli virheilmoitus mutta myös tilaa. Kiitos uutisesta!

kiitos_f-secure (vahvistamaton)3/7

Kiitos myös minulta F-securelle! :) Toimi virheettä tuo koodi.

Jasoni4/7

V***u, että toimii hyvin. Kun klikkaa tota linkkiä, menee Younitedin mustalle tyhjälle sivulle. Vartin odottelun jälkeen pyytää sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Taas musta tyhjä sivu eikä mitään muuta..

Edit. Alkoihan se toimimaan vihdoin, taitaa olla ruuhkaa. Kaikki ok.

c213158 (vahvistamaton)5/7

Itse en näe mitään järkeä lunastaa _yhden vuoden ajalle_ merkittävää määrää tallennustilaa. Kun sinne lähettää tiedostojaan/varmuuskopioitaan tms, niin eihän se sitten ole enää kivaa, kun jo vuoden päästä pitäisi suurin osa poistaa. Sitten joutuukin ostamaan lisää aikaa tai toteatamaan, että turhaan tuli tiedostot sinne siirrettyä. Eri asia toisaalta tietysti, jos tiedostoja on tarkoitus jakaa muille tuota kautta. Toisaalta taas sitten ärsyttävää, kun nettiin jää lojumaan rikkinäisiä latauslinkkejä tiedostoihin, jos omaa tuotantoaan tai mitä ikinä jakaa tuon palvelun kautta "julkisesti" muille.

Olen miettinyt, onkohan noissa pilvitallennuspalveluissa joku keino huomata se, että tekeekö yksittäinen ihminen/"yksittäinen ip" usean tilin palveluun. Luulisi, että tämmöistä toimintaa olisi kohtuullisen hankala huomata tarpeeksi varmasti, kun arvioinnista pitäisi varmasti olla varma, ennenkä tili mennään sulkemaan. Jos inkrementiaalivarmuuskopioita tekisi, niin helposti aina voisi tehdä toisen accountin samaan palveluun kun edellisen tila on käytetty loppuun.

Henkkahhh6/7

Eipä toimi tuo "BLACKFRIDAY" -koodi, vaan valittaa, että kuponki vahentunut. Tunnukset tein vasta äsken.

Edit: nyt toimiikin kun ramppasin loggasin pariin kertaan sisään ja ulos.

user_org (vahvistamaton)7/7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti c213158:

Itse en näe mitään järkeä lunastaa _yhden vuoden ajalle_ merkittävää määrää tallennustilaa. Kun sinne lähettää tiedostojaan/varmuuskopioitaan tms, niin eihän se sitten ole enää kivaa, kun jo vuoden päästä pitäisi suurin osa poistaa.


Tarjouksen ajatus on saada asiakkaat kokeileen tosissaan palvelua, ja samaan koukkuun. Tarjouksen loputta ei kai poistaa ei tarvi, mutta jos tilaa kaipaa jatkossakin, niin siitä pitää maksaa silloinen hinta.

Jos lisätilan hankintaa on miettinyt, niin nyt hyvä tarjous ja siihen tarttuminen voi olla ihan kiva säästö.

Muille se reservi jos tilapäistä tarvetta tulee, tarjous ei velvoita myöhemmin pitämään lisätilaa (maksamaan)

Lainaus:

Toisaalta taas sitten ärsyttävää, kun nettiin jää lojumaan rikkinäisiä latauslinkkejä tiedostoihin

Jos julkiseen pysyvään jakamiseen käyttää, niin sitte on siihen sitouduttava, mutta onko tuohon siihen varsinaisesti tarkoitettu ?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti c213158:

Olen miettinyt, onkohan noissa pilvitallennuspalveluissa joku keino huomata se, että tekeekö yksittäinen ihminen/"yksittäinen ip" usean tilin palveluun.

Monella on useita tilejä, eri syistä. (esim eri laitteissa eri tilit)

Saman IP:n takan voi olla paljon käyttäjiä.

Jos ideasi on reksiteröidä useita ilmaisia tilejä saadaksesi enemmän tallennustilaa veloituksetta, niin samaan palveluun montatiliä ei välttämättä ole yhtä käytettävää.
Jos sillä lisäksi rikkoo toimitusehtoja, niin palvelun saanti voi katketa yllättäen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT