AfterDawn logo

Uusi Firefox 33.1 unohtaa tuoreimmat toilailusi netissä – jos niin haluat

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Muutama päivä sitten 10 vuotta täyttänyt Firefox on päivittynyt versionumeroon 33.1. Merkkipäivän kunniaksi julkaistu välipäivitys sisältää pari yksityisyydensuojasta huolehtivaa ominaisuutta (mihin liittyen Mozilla käynnisty myös uuden Polaris-hankkeen)

Yksi uusistaominaisuuksista on dementiatoiminto/unohdanappula, jonka avulla selainta voi käskeä unohtamaan viimeisen viiden minuutin, kahden tunnin tai 24 tunnin selailuhistorian ja sen aikana tallennetut keksit. Selaimista on jo aiemmin löytynyt niin sanottu Do Not Track -tila, jonka avulla selailuhistorian tallentumisen on voinut estää etukäteen. Lisäksi DuckDuckGo on lisätty hakukonevalintoihin.


Firefox-käyttäjät voivat myös käyttää niin sanottua Enhanced Tiles -näkymää tyhjissä välilehdissä. Tyypillisesti välilehden ruudukossa on näkynyt ruutukaappauksia suosituimmista sivustoista, mutta Enhanced Tiles -tilan avulla ne voi vaihtaa sivustojen logoiksi.

Firefox 33.1:n voi ladata Windows-koneisiin download.fi:stä.

1 KOMMENTTI

user_org (vahvistamaton)1/1

Lainaus:

Yksi uusistaominaisuuksista on dementiatoiminto/unohdanappula, jonka avulla selainta voi käskeä unohtamaan viimeisen viiden minuutin, kahden tunnin tai 24 tunnin selailuhistorian ja sen aikana tallennetut keksit.


Vastaako tuo vanhaa pikanäppäimillä / valikkojen kautta tehtyä poistoa? +5min

Otsikon perusteella toivoi ominaisuutta joka pyyhkisi netistä ne käyttäjän toilailut. :-)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT