AfterDawn logo

Samsung ampuu kovilla: Morkkasi Applea Steve Jobsin tokaisulla

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Samsungilla on ollut tänään kissanpäivät, kun uusien iPhone-puhelinten ruodinta on todella alkanut. Apple julkaisi eilen kaksi puhelinta, jotka poikkeavat melkoisesti yhtiön aiemmasta linjasta, mutta uusi Apple Watch -älykello varasti huomion.

Samsung on kuitenkin tänään pitänyt huolen, että puhelinten tuomaa ulkoasumuutosta ei unohdeta aivan heti. Yhtiö on kuittaillut muun muassa Samsung Suomi -tilin ja kansainvälisen tilin välityksellä.

Suomenkielisellä tilillä "Isompi parempi!"-saatesanoilla on julkaistu kuva (yllä) uusista iPhoneista ja Samsungin lippulaivoista, joiden vieressä lukee "The next big thing... was already here" eli "Seuraava iso juttu... oli jo täällä".


Samaa puuta haukkuu myös @SamsungMobilePH-tili, joka käyttää edesmenneen Steve Jobsin sanoja "No one is going to buy a big phone" eli "Kukaan ei tule ostamaan isoa puhelinta". Samsung toteaakin: "Kas, kukas yllätti itsensä ja muutti mielipidettä."

Luonnollisestsi Steve Jobs oli tällä kertaa väärässä, mutta kuinka paljon tulee uudet isommat iPhonet myymään, sen näemme pian.

3 KOMMENTTIA

lucamies1/3

Siis ihan oikeesti. Minut saa viedä pakkohoitoon jos hankin iphonen. Niiden suosio on mystistä joukkohysteriaa.

qwerty832/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lucamies:

Siis ihan oikeesti. Minut saa viedä pakkohoitoon jos hankin iphonen. Niiden suosio on mystistä joukkohysteriaa.


Totta. Katsoin muutama päivä sitten YouTubesta jonkin videon jenkkilästä, jossa väkeä oli odottamassa jonkin Apple-kaupan edessä iPhone 6:sta. Siis hitto ennen kuin tarkat speksit oli edes julkaistu?! Kuka on niin toope että lähtee jonottamaan tuotetta ns. sikasäkissä?

RekookeR3/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti qwerty83:


Kuka on niin toope että lähtee jonottamaan tuotetta ns. sikasäkissä?

Ne joille siitä maksetaan.

Eikös tuo uusi Iphone Plus ole pidempi kuin Samsungin Note 4, Note 4 on vain leveämpi? Sitenhän tuo kuva ja teksti on virheellisiä, vaikka Notessa olisikin tuumia enempi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT