AfterDawn logo

Spotify saa uuden ulkoasun ja tummemman värin

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
2 kommenttia

Spotifyn työpöytäsovelluksen ulkoasu on mukaillut samaa teemaa julkaisustaan saakka. Nyt siihen on tulossa ensimmäinen hieman suurempi muutos, kun yhtiö yrittää yhdenmukaistaa eri alustoilla toimivia sovelluksiaan.

Uuden, entistä tummemman ulkoasun myötä yhtiö esittelee myös parannuksia vanhoihin toimintoihin. Esimerkiksi Browse-toimintoa on päivitetty tarjoamaan entistä lokalisoidumpia musiikkiehdotuksia. Myös Your Music -osio tarjoaa nyt monipuolisemman tavan järjestellä omaa musiikkikokoelmaa ja soittolistoja.

Tumma teema tulee käyttöön selain- ja työpöytäversiossa sekä mobiilisovelluksissa. Julkaisu tapahtuu portaittain, joten aivan kaikki eivät saa päivitystä käyttöönsä heti. Mobiilipuolella julkaisu aloitetaan iPhonesta ja Android-käyttäjät joutuvat ilmeisesti hetken odottelemaan.

Kaikki muutokset on Spotifyn mukaan tehty runsaan käyttäjäpalautteen pohjalta, joten niiden pitäisi ainakin olla suurelle yleisölle mieluisia. Toivon mukaan ajan myötä raskaaksi muuttunut käyttöliittymä on ainakin keventynyt jonkin verran.

2 KOMMENTTIA

jadksk (vahvistamaton)1/2

Toivottavasti tuo uudistus tulee windows phone ja samalla voisivat tehdä spotifysta ilmaisen wplle.

Valje2/2

Windows Phonen Spotify-sovellushan on ilmeisesti uudistumassa isommalla kädellä alkukesästä. Tällä hetkellä näyttää että odotellaan ensin WP 8.1 -päivitystä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT