AfterDawn logo

Sony paljasti yksityiskohtia tulevien PlayStation 4 -päivitysten sisällöstä

Juha Tuppi Juha Tuppi
4 kommenttia

Sony kertoi tänään kuunnelleensa PS4-käyttäjien palautetta ja toteuttavansa muutamia paljon pyydettyjä ominaisuuksia tulevissa päivityksissä.

Pelaamisen sosiaaliset aspektit, kuten omien pelivideoiden tallentaminen, niiden jakaminen muiden käyttäjien katseltavaksi ja muiden pelitallenteiden katselu on osoittautunut uusilla pelikonsoleilla valtavan suosituksi ominaisuudeksi. Niinpä Sony julkaisikin tänään viestin Yhdysvaltojen PlayStation-blogissaan, jossa se kertoi tulevan PlayStation 4 -pelikonsolipäivityksen sisällöstä: suunniteltu päivitys tuo nimittäin mukanaan videoeditorin, joka mahdollistaa pelitallenteiden muokkaamisen ja tallentamisen ulkoiselle USB-tallennuslaitteelle. Lisäksi päivitys muuttaa HDCP-hallintajärjestelmän (High-bandwith Digital Content Protection) valinnaiseksi, jolloin se voidaan kytkeä pois päältä pelimateriaalin tallentamiseksi.


Sony myös kertoi tasoittavansa puntteja Xbox Onen kanssa tuomalla erillisessä järjestelmäpäivityksessä PlayStation 4 -konsolille siltä aiemmin puuttuneen pelitallenteiden arkistoimisen ja 720p-resoluutioisen suoratoiston suositussa Twitch-palvelussa.

Tulevien päivitysten aikataulujen yksityiskohtia ei vielä paljastettu, mutta Sony kertoi viestissään palaavansa asiaan seuraavien viikkojen aikana.

4 KOMMENTTIA

Temposaur1/4

Onko se YouTube -jaon lisääminen Sonylle jotenkin liian vaikeaa. Tuskin kenenkään mummoja kiinnostaa katsella Facebookissa lasten lastensa Pleikkapelivideoita.

Kovalevytallennus ei poista kuin himpun verran juuri tätä ongelmaa. Edelleen joutuu videon kierrättämään tietokoneen kautta, mikäli sen haluaa johonkin "oikeaan" videopalveluun.

tonttila2/4

Onko muilla ongelmaa kun laittaa selaimesta youtuben ja laittaa sen koko ruudulle niin se menee reunoista hieman yli. Ei meinaa nähd hakuriviä yms.

pida_klippisi (vahvistamaton)3/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Temposaur:

Tuskin kenenkään mummoja kiinnostaa katsella Facebookissa lasten lastensa Pleikkapelivideoita.

Miksi ihmeessä jonkun olisi pakko katsella niitä Facebookissa???

Sitä paitsi, ketä edes kiinnostaa katsella kavereidensa tahkoamista yhtään mitään kautta, ei minua ainakaan pätkän vertaa. Pelaamisensa esittely on pelkkää keskenkasvuisten huomionkipeyttä tyyliin 'kattokaa-enks-mä-ookin-hyvä-täh'...

epoksi4/4

@3 Taidat itse olla hieman keskenkasvuinen ja ahdasmielinen kun et ymmärrä, että ihmisiä on erilaisia. Täällä ilmoittautuu eräs 26-vuotias joka katselee mielellään silloin tällöin niin kavereiden kuin tuntemattomienkin pelaamista streameista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT