1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lacien kovalevyn USB-liitäntä?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Kaehola 27.01.2014.

  1. Kaehola

    Kaehola Newbie

    Liittynyt:
    27.01.2014
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Niin tiedustelisin tosiaan, että onko kenelläkään havaintoa mikä tuon LACIE MS35U3:n ulkoisen kovalevyn USB-johdon liitännän nimi? Siis kiintolevyn puolella. Toisella puolella on joko USB 2 tai 3, mutta mikäs kiintolevyn päässä?

    Lacien kovalevy tosiaan hajosi tai ei ainakaan yhdistä tietokoneeseen enää kun laittaa virrat päälle. Olen kokeillut eri virtalähteitä ja yhdistää eri tietokoneisiin, mutta missään kovalevy ei tule näkyviin. Eikä se myöskään lähde "surraamaan" sen jälkeen, kun virrat on laitettu päälle, jota se ennen teki. Haluisin testata vielä mahdollisuuden, että tämä USB-johto olisi jostain syystä mennyt rikki ja hankkisin tilalle vastaavaan, mutta sellaista on vaikea netistä löytää, kun ei tiedä mikä tämän kyseisen johdon nimi on. Takuutakaan ei vissiin ole jäljellä. Pitkästi tuli runoiltua, mutta löytyykö kellään infoa tästä?
     
  2.  
  3. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    709
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Itsellä ollut joskus myös Lacien levy ja hajosi ylikuumenemisen vuoksi. On vissiin aika yleinen ongelma Lacien levyissä. Joten en usko että vika on siinä USB piuhassa, mutta voihan sitä kokeilla.

    Voit ottaa kuvan siitä liitännästä ja liittää tänne niin katsotaan mikä siellä on. Mutta tuo näyttäisi tukevan USB3.0, joten onko sen piuhan toinen pää tällainen?
     
  4. Kaehola

    Kaehola Newbie

    Liittynyt:
    27.01.2014
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Minäkin olen ikävän paljon kuullut, että nämä Lacien vähän halvemmat kovalevyt hajoavat kyllä huomattavan helposti. Joo tosiaan piuhan toinen pää on tuollainen kuten kuvassa. Löysin Lacien verkkosivuilta kyseisen piuhan, mutta en kyllä jaksaisi odottaa, että se saapuu jenkeistä asti.

    Joten olisi hienoa saada tietää tämän oikea nimitys, jotta voisin Suomen sisäisistä nettikaupoista haeskella kuten myös kävellä kaupasta kysymään. Vai onko jollain tietoa, että vain Lacie valmistaisi näitä kyseisiä päitä johtoihin ja minun on hankittava se sieltä?
     
  5. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    709
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Kysyinen piuha, joka sinulla on tuon kovalevyn ja koneen välissä on USB3 A uros - Micro B uros. Eli tuo liitin on micro B uros kansankielellä puhutaan myös USB3 oheislaite liittimestä.

    http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-superspeed-external-drive,2670-2.html Hieman USB3 tietoutta.

    http://www.jimms.fi/hae/g/462/v/0/min/0/max/0/USB 3.0 Micro B/order/price Sieltä saa kaapeleita ilman postikuluja näin esimerkiksi. Marssimalla johonkin Anttilaan, Prismaan, Giganttiin yms. saat varmasti myös.
     

Jaa tämä sivu