1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Google chrome ongelma win8

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi suomi13 16.01.2014.

  1. suomi13

    suomi13 Newbie

    Liittynyt:
    12.12.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kun käynnistää chromen niin oikealla puolella pitäisi olla ylös ja alas päin rullaus nuolet ovat yhtäkkiä kadonnut miten saa takaisin.
     
  2.  
  3. Ukki55

    Ukki55 Member

    Liittynyt:
    19.01.2008
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Katos vaan, saman huomasin WIN 7:kassa. Eli oikeassa reunassa olevan vierityspalkin ylä- ja alaosan "vierityskolmiot" kadoksissa?
     
  4. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Sama juttu. Tämä on ilmeisesti uusi "ominaisuus", sillä en löytänyt mistään asetusta, jolla Chromen saisi pakotettua takaisin Windows-standardin mukaiseen palkkiin. Palkkiin voi tarttua kiinni hiirellä, ja hiiren rullakin toimii, joten kyseessä lienee vain yritys erottua muista selaimista.

    Edit: Ilmeisesti kyseessä on Googlen yritys konformoida selaimensa käyttöliittymä samanlaiseksi heidän ChromeOS käyttöjärjestelmänsä kanssa. Asiasta ei ilmoitettu etukäteen ja muutos tehtiin ilman kunnollista käyttäjäpalautetta, olettaen että käyttäjät eivät edes asiaa huomaa. Ainoa tapa palauttaa vierityspalkin toiminnallisuus entiseksi olisi asentaa edellinen versio selaimesta, ja olla päivittämättä sitä jatkossa (siis mikäli automaattipäivityksen saa pois päältä jotenkin).

    Edit: Tutkin googlen keskustelupalstoja enemmän ja löysin lisäosan, jossa on windows- tyyliset vierityspalkit päätynuolineen(askeltimineen). Toivottavasti tämä riittää alkuun, lopullista korjausta odotellessa.

    https://chrome.google.com/webstore/detail/win7-scrollbars/cifcnoebhbpdndjendfkpehpfbglgfkc
     
    Viimeksi muokattu: 17.01.2014

Jaa tämä sivu