AfterDawn logo

Applelta uusi iPod Touch: karsitut speksit, matalampi hinta

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Apple on yllättäen "päivittänyt" iPod Touch -mallistoaan julkaisemalla uuden aiempaa halvemman musiikkisoittimen.

Uuden iPod Touchin ominaisuudet vastaavat paljolti jo viimevuotisia julkaisuja, mutta joillain osa-alueilla ominaisuuksia on karsittu halvemman hinnan saavuttamiseksi.

Tuore julkaisu sisältää vain 16 gigatavua tallennustilaa, kun viidennen sukupolven malleista sitä löytyy 32 tai 64 gigatavua. Uuden kokoluokan myötä aiemmin myynnissä ollut neljännen sukupolven malli 16 gigatavun muistilla on poistunut myynnistä. Muistin lisäksi uudistettu halvin malli ei sisällä lainkaan takakameraa, mutta etupuolella on vielä HD-tasoinen kamera FaceTime-puheluita varten.

Muilta ominaisuuksiltaan 16 gigatavun malli vastaa viidennen sukupolven iPod Toucheja eli siitä löytyy neljän tuuman Retina-näyttö, kaksiytiminen A5-prosessori ja laite on 6,1 mm paksuinen. Siinä missä viidennen sukupolven iPod Touchia on saatavilla lukuisissa eri väreissä, 16 gigatavun versio on myynnissä vain harmaana.


Uusittu halvempi iPod on jo myynnissä Applen omilla nettisivuilla 259 euron hintaan. Viidennen sukupolven iPod Touch takakameralla ja 32 gigatavun muistilla maksaa 339 euroa.

1 KOMMENTTI

temple691/1

Ei mitään uutta ja mullistavaa, samaa paskaa erinäköisessä paketissa. Silti fanipojat tulee tätäkin ostamaan aisa pystyssä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT