*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Luulitko että Lumia 520 on halpa - Nokia saattaa alittaa hinnan vielä tänä vuonna

uutinen julkaistu:

Microsoftilta Suomeen siirtynyt Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop vihjasi The Wall Street Journalin haastattelussa, että Lumia 520 ei välttämättä jää yhtiön halvimmaksi Windows-puhelimeksi tänä vuonna. Nokian on onnistunut painamaan Windows-puhelimet uusiin hintaluokkiin Lumioillaan. Tällä hetkellä halvin, uunituore Lumia 520, maksaa noin 139 euroa. Tässä hintaluokassa se lähestyy kovaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 12 viestiä.

#1
MM1001 Tuntematon käyttäjä
Arvelisin, että tulossa Lumia 420, jossa WP pyörii ja radiotekniikka hyvää tasoa, mutta muusta tingitty.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 11 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
jormasto Tuntematon käyttäjä
Siinähän arvelet.
#3
ihmemoka Tuntematon käyttäjä
Ei ole edellisiäkään julkistuksia vielä tullut Suomessa myyntiin.
#4
siantuntijako Tuntematon käyttäjä
EI tule 420 nimellä koska typerille aasialaisille 4 edustaa epäonnen lukua. Vai tiedätkö yhtään Nokian tai muukaan valmistajan puhelinta jossa on 4:n (noh okei Nexus 4, mutta ei niitä monia ole).
#5
420 myös viittaa erittäin vankasti huumekulttuuriin, joten senkään vuoksi tuskin kyseisellä mallinimellä nähdään luureja :) Voisi tietty olla suosittu kapine tietyissä piireissä :P
#6
MM1001 Tuntematon käyttäjä
Aika taikauskoista porukkaa, ei ihmiset 83,3%:sti ihan yhtä tyhmiä ole kuin eräät! Eikös ole selvän järjen asia, että jatkumoa alaspäin sarjalle 520, 620, 720, 820, 920 edustaa 420 (ja sitten vielä se 320). Aasialaiset saivat nyt 520 ja 720, Afrikkaan menevät nuo 420:t Huawein kännyköiden rinnalle (kun pitää olla valinanvaraa).
#7
Muistui tässä vaan mieleen reilu vuodentakainen Nokia 500 -julkistus, jonka jälkeen puhelinta myytiin hetki hintaan 120€ ja se myytiin kaikkialta loppuun hetkessä. Uuden erän saavuttua hinta päätettiin korottaa olikohan nyt 150 vai 160€ "koska suosittu". Siksi vaikea kuvitella tuo 520 koskaan tuolla 139€ hintalapulla myynnissä Suomessa... Kyseiseen hintaan tietäisin kyllä muutaman potentiaalisen asiakkaan ystäväpiiristäni.
#8
Siis iPhone 3G iPhone 3Gs ja sitten tuli ??? Kyllä 4 ja 4s
#9
Eikös seuraava Galaxy'kin ole tulossa numeraalilla "4"?
#10
@4

a) Aasialaiset eivät ole typeriä yleisen(kin) tiedon mukaan
b) iPhone 4/4s
c) Tuleva SGS4
#11
user_org Tuntematon käyttäjä
10@
>a) Aasialaiset eivät ole typeriä yleisen(kin) tiedon mukaan

Kyllä heitäkin on, kuten muuallakkin mailmassa.

Taikauskoa esiintyy myös muissa maanosissa, osa pitää sitä typeryytenä, osa viisautena.


>b

4 numero on esiintynyt myös Nokian mallistossa, mutta se ei ole kovin yleinen puhelimissa, varsinkaan aasian markkinoilla.

Syys nimenomaan hänen mainitsema.

>c) Tuleva SGS4

Aasian markkinoilla Tieto? vai arvaus ?
#12
@11
Se, että haluan korjata typerää heittoa siitä että (kaikki) aasialaiset ovat tyhmiä ei ole kyllä mitenkään liittyvä siihen että korjaat minua että aasialaisissakin on joukossa tyhmiä. Voihan sitä väittää nyt että "puhuttiin niistä typeristä aasialaisista jotka ovat taikauskoisia", mutta eiköhän totuus ole että heitettiin tuollainen yleistävä välispiikki. Ja minä puhuin aasialaisista yhtenä, kuten tuosta viestistäni puolueettomasti lukeva saa käsityksen. En väittänyt ettei siellä joukossa olisi tyhmiä. "Aasialaiset eivät ole typeriä" ja "Kukaan aasialainen ei ole typerä" on pikkusen eri juttu.

Toki SGS4 ei ole tieto, vaan valistunut arvaus mobiiliuutisia paljolti seuranneena. Miksipä ei Samsung jatkaisi loogista linjaa, eipä tuntunut paljoa iPhone 4 myyntiin vaikuttavan numero.. http://techcrunch.com/2012/04/24/apples...rom-a-year-ago/ esimerkiksi lähteenä.

Ja eipä näiden älyluurien tärkeimmät markkinointikohteet ole ne taikauskoiset=vanhoilliset=vanhemmat ihmiset, vaan mobiilimaailman edelläkävijät (=samalla myös se rikkaampi vähemmistö). Mutta kuka tietää, nämä ovat vain mutua pääosin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.