AfterDawn logo

Kohuttu The Pirate Bay -dokumentti katsottavissa ilmaiseksi YouTubessa

Sami Koivunen Sami Koivunen
7 kommenttia

The Pirate Bay -dokumentti julkaistiin eilen illalla vapaaseen jakeluun. TPB-AFK eli "The Pirate Bay - Away From Keyboard" sai ensi-iltansa yhtä aikaa Berliinin kansainvälisillä filmifestivaalileilla ja internetissä.

TPB-AFK:n on ohjannut ruotsalainen Simon Klose. Dokumentti kestää 85 minuuttia ja siihen on tarjolla englannin kieliset tekstitykset. Dokumenttia mainostetaan "kolmen ihmisen taisteluna maailman suurinta teollisuutta (eli mediateollisuutta) vastaan". Dokumenttielokuvaprojekti alkoi alunperin vuonna 2010 Kickstarter-projektina ja sen traileria on katsottu YouTubessa yli 2 miljoonaa kertaa.

Dokumenttielokuva seuraa The Pirate Bayn perustajien taistelua sekä Yhdysvaltojen että Ruotsin viranomaisia vastaan. Trailerin julkaisun yhteydessä elokuvan päätähtenä esiintyvä Peter Sunde kertoi TorrentFreakille dokumentin olevan "sekopäinen tarina":

Kun näin elokuvan, mietin sitä kaksi viikkoa keksimättä siitä mielipiteitä tai osaamatta pukea niitä sanoiksi. Se on sekopäinen tarina ja elokuva saa minut miettimään paljon viime vuosien tapahtumia.


Elokuvaa voi tukea virallisten kotisivujen kautta, josta dokumentin voi myös ostaa itselleen. Elokuvan aiheeseen sopivasti sen voi katsella ilmaiseksi YouTubesta Full HD -laadulla:

7 KOMMENTTIA

iivari691/7

Onhan tuo myös torrenttina ladattavissa The Pirate Bay:ssä.
Laatuina 1080p, 720p ja 480p

Aiheeseen sopivasti:
link

RingLeaderTM2/7

Oleks sä jo ymmärtäny kuinka aitoo sinä olet ?
Katso tuolta at:
link

johtaja593/7

Vielä kun joku tekisi suomisubit.

JoniS4/7

@3

eiköhän ne pikapuoliin tehdä

Gereti5/7

"mitä et Piratebaystä löydä,sitä sinä et tarvitse" voisi olla sopiva sananlasku tuolle sivustolle

coocie986/7

Hieman olisi toivonut enemmän kavereiden kännäilyä, mutta erittäin katsottava dokumentti. Jotenkin tuntui jäävän kesken vaikka kertoikin tarinansa.

taku7/7

olisi ollut kova kun olis tullut vaan dvd/BR myyntiin :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT