*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

HTC:lla kuohuu, kehitystiimit tekevät ylitöitä ilman palkkaa

uutinen julkaistu:

HTC:n ongelmat ovat jatkuneet nyt toista vuotta eikä toistaiseksi näy loppua heikkenevään tulokseen. Yhtiön tulos oli viime neljänneksellä huonoin noin kahdeksaan vuoteen ja voitto pieneni edellisvuodesta peräti 91 prosenttia. Ongelmiin syynä on yksinkertaisesti puhelinten kysyntä -- tai siihen johtanut heikko markkinointi. Android-leirissä Samsung on vienyt taiwanilaisyhtiötä kuin sikaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 11 viestiä.

#1
Varmasti kehitystiimi jolle ei makseta palkkaa kehittää maailman parhaan kännykameran :D.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 10 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
s730 Tuntematon käyttäjä
Minusta tuntuu että jutun kirjoittaja poika ei ole nyt ajan tasalla.Se on tosi kyllä että tuolla maassa ei päästetä töitä vieraaseen maahan ja ruveta lakkoilemaan ja marssimaan ulos ja uhomaan lisää palkkaa niin kuin täällä Suomessa ja kaikki ammattiliitot vauhdittamassa alas ajoa.
#3
Erittäin oireellista, jos joutuu t&k:ta kuristamaan tuolla tavalla. Siellä on kadonnut valo tunnelin päästä. Mutta sellaista se on, kun joudutaan kaksilla rattailla kilpailemaan. Samppa on suosiolla jättänyt winukkapuhelimet lapsipuolen rooliin, koska se tietää joka tapauksessa häviävänsä Nokialle. HTC on altavastaajana sekä Androidin että WP8-leirissä; ei oo kivaa.
#4
HTC tekee kuitenkin hyviä puhelimia, ne ei vaan oo iphoneja tai S3:ia. Pitäähän jokaisella olla trendin mukainen luuri tai alkaa kaverit pitää pellenä. Heh heh..

Toivottavasti pysyy pulju pystyssä tai itsekin joutuu vaihtaan kilpailijaan, vaik motorolaan.
#5
Tuntematon9342 Tuntematon käyttäjä
Hyvin kirjoitettu! Puhelin teollisuus on jo ollut syntymästään lähtien läpimätää, mutta lobbaavat yritykset ovat pitäneet arkaluontoiset asiat piilossa. Lisää tälläisiä juttuja kiitos.
#6
Tosiasia on se että Nokia on ykkönen känny kameroissa (ja toisena tulee samppa, ainakin oman kokemuksen mukaan). HTC on aina testeissä hävinnyt sampalle.
#7
Ademeion Tuntematon käyttäjä
"Android-leirissä Samsung on vienyt taiwanilaisyhtiötä kuin sikaa narussa"

Kielikuva "viedä kuin sikaa narussa" ei taida tarkoittaa sitä, että jollakulla menee paremmin kuin toisella.
#8
hihihiih Tuntematon käyttäjä
@7 ei ellet tahdo olla jutun sika mieluummin ,kuin sian vetelijä?
#9
HTc:stä täytyy sanoa, kun nyt on reilu 2 vuotta vanha HTC desire Z niin seuraava puhelin tulee olemaan ihan jokin muu, luultavasti samsung. Kamera ei koskaan ole ollut sellainen jolla olisi saanut hyviä kuvia, HTC sense ei toiminut kuten on luvattu, päivitys jäi android 2.3.3:een puolen vuoden jälkeen. Ei se huono ole, on vaan olemassa parempiakin samalla rahalla, miksi siis tyytyä keskivertoon.
#10
Vieläkö joku itkee sen perään, että Nokia valitsi WP:n Androidin sijasta?
#11
Yhteisön vastuu on tuttua huttua Korealaisissa ja Japanilaisissa firmoissa. Jos puljulla menee huonosti, otetaan se pois työntekijöiden selkänahasta. Vaihtoehtona on toki fudut, mutta se ei luultavasti ole kovin monelle järkevä vaihtoehto kyseisissä maissa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.