*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

LG Optimus G Pro -vuoto: Full HD -näyttö, neliydinsuoritin ja muut herkut

uutinen julkaistu:

LG on tuomassa markkinoille uutta Optimus-sarjan huippumallia. Mikäli japanilaista Blog of Mobile -sivustoa on uskominen, kyseessä on Optimus G:n parannettu versio. Engadgetille vuodetun kuvan Optimus G Pro on varustettu markkinoiden uusimmilla herkuilla, kuten viiden tuuman Full HD -näytöllä sekä neliytimisellä APQ8064 Snapdragon -järjestelmäpiirillä, jonka suorittimien kellotaajuutta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 12 viestiä.

#1
No kyllä tota jaksaa kannella nyt kun ihmiset on reenannu haukkaria TIILISKIVEN painoisella Lumialla!
▼▼ Tässä viestiketjussa on 11 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Miksi ihmeessä haluisin vaihtaa hyvin toimivan Lumiani ylikokoiseen pätkivään Lagdroid-puhelimeen, jonka kamera ottaa 13mpx mössökuvia eikä langatonta latausta näy eikä kuulu :(
#3
kikulipete Tuntematon käyttäjä
Joo sitähän varten juurikin toi bingbonballmerin palikkalaatikko on tehty kun ei vaan osaa ja lagaa nyyh.LG muuten on tälläistä yleismallista langatonta lataustyynyä jo esitellyt,vai lagaako taas niin pahasti ettei vaan osaa?
http://www.esato.com/news/lg-announces-...ile-phones-1979
#4
Mielenkiintoinen rajaus tuossa puhelimessa. Liukuva näppäimistö kenties?
#5
Miksi ihmeessä haluisin vaihtaa hyvin toimivan Lumiani ylikokoiseen pätkivään Lagdroid-puhelimeen, jonka kamera ottaa 13mpx mössökuvia eikä langatonta latausta näy eikä kuulu :(


Oletko koskaan koittanut edes Androidia? 1.5-2.3 olivat "lagaavia", mutta sen kuitenkin ymmärtää. Mutta esim 4.0-4.2 ovat erittäin mahtavia ei ole kyllä laganut kertaakaan niitä käytäessään vaikka puhelin on HTC Desire HD.

Ja toi langaton lataus on sellainen turhan päivänen trick:i jotta vain oikeesti hölmöt luulee olevan tarpeelinen "ominaisuus" puhelimessa.
#6
mokia lumia @ Tuntematon käyttäjä
Irekkeri @
Miksi pitää tuoda taas esille ylimielistä Eflopin Nokia asennetta??.
#7
mokia lumia @ Tuntematon käyttäjä
XB700 @
Olen samaa mieltä,että uusin Android JB eli 4.1.2 ei lagaa ja toimii huomattavasti paremmin,sulavammin kuin 4.0 versio.
#8
Lumia PELLET @ Tuntematon käyttäjä
#9
@6

Koska Lagdroid on yliarvostettua paskaa o/ Teille toki Lumian ylivertaiset ominaisuudet ovat turhia, koska ette osaa edes haaveilla niistä Java-paskeidenne kimpussa. Päivät kuluu viruksia etsiskellen, puhelimen respossia odotellen ja custom-romeja asennellessa samalla kun meikäläinen nauttii ylivoimaisesta puhelimestaan ja mukavasta elämästään.
#10
@9
Ihan kiva huomata, että kaikki provotrollit ei ole täältä Android leiristä, mutta joku roti kumminkin. Ja ton kaverin kanssa ei mitään kovin säkenöivää keskustelua eri puhelimien hyvistä ja huonoista puolista saa aikaiseksi, eli ei kannata vaivautua jankkaamaan.
#11
@10

Välillä toiseenkin suuntaan. Onhan tuossa puhelimessa varmasti tehoa enemmän kuin pienessä pitäjässä ja näytöllä alkaa tarkkuutta olevaan ihan sopivasti, mutta sitä ei voi silti kieltää etteikö tuo olisi vain niin sanottu kasvojenkohotusmalli. Se ei tuo mitään must have-uutta pöytään. Kameraa mainostetaan megapikseleillä, mutta onko siinä megapikselikilpailussa mitään järkeä jos ei ole jonkinlaista fiksua tekniikkaa taustalla (pureview).

Ja ei, androidia en haluaisi mistään hinnasta puhelimeeni. Google tykkää keräillä liikaa tietoja, java-pohjaisuus vaikuttaa kaikinpuolin ei-toivotulta ratkaisulta rajoitetuille resursseille eikä minua kiinnosta puhelimeni modailu.

Välillä tekee höpöä kirjoitella aivottomia.
#12
@6, @7, @8. Mikä saa sinut aina tuomaan Nokiaa joka aiheeseen, onko sinulla jäänyt Nokian kiiltävä klabi persuksiin jumiin ja jouduit sairaalaan? Mene hoitoon! Sinne kallo-osastolle, ei sinne suolien tutkintaosastolle.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.