*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Nokia aloitti Lumia 920:n ja 820:n päivitykset (päivitetty)

uutinen julkaistu:

Nokia on aloittanut Lumia 920 - ja Lumia 820 -puhelinten käyttöjärjestelmäpäivitysten toimittamisen käyttäjille maailmanlaajuisesti. Päivitys tulee kuitenkin jakeluun asteittain, eikä ainakaan Lumia 820 vielä tarjoa Suomessa päivitysmahdollisuutta. PR1.1 tai Portico-nimellä tunnettu päivitys nostaa Windows Phone -järjestelmän versionumeroon 8.0.10211.204. Päivitys löytyy jo sekä Samsungin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 13 viestiä.

#1
Hyvä jes, äkkiä tonne pohjolaan tämä!
▼▼ Tässä viestiketjussa on 12 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
totuudentorvi Tuntematon käyttäjä
Koittakaapas opetella kirjoittamaan se nimi oikein. Se on Mokia. Ämmällä.
#3
HÖHÖHÖÖHÖHHHÖHÖHÖHÖHÖH JOKU MURJAISI VITSIN =DDDDDDDDDDDDDD Keksitkö ihan itse ja oisit voinut varoittaa, paskoin alleni ja tipahdin tuolilta naurun seurauksena.
#4
L920... @ Tuntematon käyttäjä
Ja kyseessä on menneen talven Lumia!.
#5
katkerat android fanboyt itkevät taas mokiasta ja menneen talven lumista, koska ovat katkeria, kun siihen omaan android laitteeseen saa odotella uusinta päivitystä vuoden...
#6
Kiva nähdä että typeriä kommentteja riittää.
#7
Voi voi voi kun pikkuisilla peikkolapsilla on taas päässyt vähän nimitykset ja termit sekaisin:(

@2 Vaikka samankaltaiset nimet saattavatkin hämätä heikkoälyisiä, Mokia ry ei ole ainakaan toistaiseksi valmistanut yhtäkään puhelinta. Voit tutustua Mokian muihin palveluihin tarkemmin osoitteessa www.mokia.fi/
@4 Valitettavasti menneen talven Lumioihin (Lumia 800 tai edes Lumia 900) ei saa kyseistä päivitystä, vaan se on tarkoitettu vain toisen sukupolven Lumia-laitteisiin. :
#8
lähdekritiikki Tuntematon käyttäjä
Teemu Laitila voisi käväistä lukemassa vaikka tämän:
http://www.wpcentral.com/nokia-has-not-begun-portico-update-920

Lainaus:
"We contacted Nokia and Microsoft on the matter for clarification...
As it turns out, Nokia has not started such a system-wide update of Portico, which means you can stop checking your phone today. Certainly, Nokia never even said they were doing a global rollout so the info was just wrong from the beginning."
#9
Milloin saadan wp 7.8 päivitys, minulla on ensinmäisten joukossa ostettu lumia 800(ennakkotilattu)luulis jo päivittyvän!!?
#10
lumia800user Tuntematon käyttäjä
@9 Sinä olet saanut jo ensimmäisten joukossa 7.5 päivityksen kauan sitten. Nyt on valmisteilla seuraava iso päivitys eli 7.8, ja senkin tulet saamaan ensimmäisten joukossa heti kun se on virallisesti julkaistavissa.
Sen lisäksi Nokia on vihjannut että tulevaisuudessa tulisi vielä joku 7.x päivtys. Senkin sinä saat ensimmäisten joukossa kun se virallisesti on julkaistavissa.
Mitä siis kitiset? Tuo päivitysmäärä ylittää jo moninkertaisesti keskiverto androidluurin päivitykset.

Nokia tekee aivan oikein ettäö testaa päivitykset kunnolla ennekuin jakaa ne kaikille. Android -pohjaisia kurapäivityksiä on tullut ihan riittävästi, jotka eivät aikaan paranna käyttökokemusta.
Ja nyt on ihan turha kenenkään linux-puukottajan turha ruveta henkseleitä paukuttamaan ja meuhkaamaan mistään custom rommeista. Ne eivät liity tähän keskustellun mitenkään. Täällä odotellaan nyt Nokian virallisia päivityksiä.
#11
N.Lumia PELLET @ Tuntematon käyttäjä
#12
Näköjään tänään tippui päivitys Lumia 920 OTAna :)
#13
Päivitys sisältää:
KB 2788410
KB 2788412
KB 2788407
KB 2788409
Windows Phonen NOKIA päivitys
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.