*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

HTC päivittää pian Sensen, tulossa selkeämpi ja helpompi käyttöliittymä

uutinen julkaistu:

Aiempien tietojen perusteella HTC olisi julkaisemassa myös Euroopan markkinoille saapuvan viisituumaisen M7-puhelimen ehkä jo helmikuun MWC-messuilla. Uusimpien tietojen mukaan puhelimen Sense-käyttöliittymä päivitetään versioon 5.0. HTCSource-sivusto kertoo, että laitteen ulkoasu on lähellä jo aiemmin julkaistua Droid DNA -mallia. Mielenkiintoisin uudistus onkin Sense-käyttöliittymän ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Jo on aikakin. Samsung on mennyt ohi reilusti.. Toivotavasti HTC:llä ovattajunneet että pelkkä kuorrutuksen karsiminen ei riitä vaan toiminnallisuudet pitää saada lähemmäksi perus androidia. Näin myös valmistajan tuska päivitysten tekemiseen pienentyisi.. Se on jännä juttu kun näiden käyttöliittymä kuorrutuksien kanssa ammutaan jalkaan jokaista, itseä sekä asiakkaita.

Olen käyttänyt uusinta Senseä, touchwizia ja Nexus 7:lla perus androidia ja kyllä jälkimmäinen on tähän mennessä ollut paras. Touchwizistä on jäänyt vähän kaipaamaan muutamaa juttua (esim sovellusten poistoa), mutta muuten perus android on ollut paras, johtuen sulavuudesta.

Lisäksi Samsungin uusimmassa päivityksessä olevat ruudun jakamiset yms pikkuherkut ovat olleet hyviä juttuja.

saisivat valmistajat antaa vaihtoehdon käyttää alkuperäistä asiakkaan niin halutessa.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ite meni touchwizin kanssa hermo kanssa, kun sampan omia turhia ohjelmia ei voinut poistaa. Ja sitten niihin tuppasi päivityksiä viikon välein.
#3
HTC:n pitäisi tajuta myös kohtuullistaa hinnoitteluaan ja parantaa laittaiden akkukestoa, sekä laajennettavuutta (muistikorttipaikat), mikäli meinaavat pärjätä kilpailussa Samsungille. Jännä että ainakin Samsung Galaxy S sarjan kanssa kilpailevat HTC:t ovat järkijään 100? kalliimpia, vaikka mainituilta osin heikompia.
#4
reittilihapulla89 Tuntematon käyttäjä
Mulla on niin kova tarve hinkua perseptiivisen irrelatiiviyden markkinoille, ettei näin perussuomalainen käyttöliittymäohjelmisto alkuunkaan riitä täyttämään perseptiivistä oletusta siitä, että Sense on perseestä!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.