*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Testissä Android-pokkari Samsung Galaxy Camera

uutinen julkaistu:

Samsung Galaxy Camera on elektroniikkayhtiön viimeisimpiä innovaatioita – kamera, jossa on älypuhelimesta tuttu käyttöjärjestelmä sen liki kaikkine ominaisuuksineen. Perinteisiä puheluita laitteella ei kuitenkaan voi tehdä, vaikkakin nettipuhelut kyllä onnistuvat sopivalla ohjelmalla. Aivan ensimmäinen Android-kamera kyseessä ei ole, mutta uusimmalla 4-versiolla toimiva sellainen kyllä. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Pikakatsausella en nähnyt että tuossa olisi mitään mainintaa akun kestosta. Ainut syy käyttää enää peruspokkaria on se että akku kestää vaikka viikonkin reissun eikä akusta tarvitse huolehtia jos ei kävele kokoajan kamera kädessä.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
noksun 808 vs tämä gogo
#3
itsekin ihmetelin miksi akun kestosta ei mainnittu mitään engadget arvostelussa link puhutaan että akun kesto on heikompi kuin Galaxy s3 mallissa
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.1.2013 @ 23:36
#4
Ja kuinka tapahtuu lataaminen?
Onko mahdollista ottaa/ostaa vara-akkuja tai varaparistoja?

Kyseessä kuitenkin pokkari.

i7-X980, 2xGTX560, 3x8GB DDR3-1600, X58 Platinum SLI, SSD
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.