*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Seuraavassa lippulaiva-Lumiassa ohuempi muotoilu ja uudet materiaalit?

uutinen julkaistu:

The Vergen lähteiden mukaan Nokian tulevan Lumia-sarjan lippulaivamallin runko on valmistettu alumiinista. Tämä tarkoittaisi siirtymistä pois muun muassa Lumia 920 -mallissa käytetystä polykarbonaatista. Käytännössä alumiini tekisi puhelimesta ohuemman ja kevyemmän. Lumia 920 -puhelimen seuraajasta käytetään koodinimeä "Catwalk". Nokian tuoreinta lippulaivaa on kritisoitu sen huomattavasti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 17 viestiä.

#1
Ja milloinkohan tää on sitten tulossa? Onko järkeä tilata nyt 920 vaiko pitäskö odottaa tätä?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 16 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
1@ No ei todellakaan kannata jäädä odottelemaan! huhut ovat huhuja, jos tuleekin niin varmaan joskus kesällä, joten eikun L920 tiluuseen vaan :)
#3
@1, todennäköisesti tosiaan kesän tai syksyn julkaisuja. Puhelintahan ei voi ostaa ikinä, jos odottelee aina seuraavaa huhuttua mallia :)
#4
kestää ja kestää Tuntematon käyttäjä
Toivottavasti puhelimen kestävyys pysyy jatkossakin samalla tasolla kuin ennenkin, eli markkinoiden kestävämpänä.
#5
WiiBii @ Tuntematon käyttäjä
@4
markkinoiden kestävämpänä...Ja painavampana (ainakin L920)!!.
#6
juuuhhh Tuntematon käyttäjä
@3
Jep ja sama juttu oikeastaan kaiken muunkin tekniikan kanssa. En voi ymmärtää niitä jamppoja, jotka käskevät tietokonetta ostaessa odottamaan tulevaa näytönohjainta, koska se on parempi. Kun se julkaistaan on kuitenkin taas tulossa uusi parempi malli...
#7
Kannattaa odottaa.. ihan vaan sen takia että 920 on ihan järjetön järkäle! Alumiinista seuraa bendgate, joten ottaisivat mieluummin mallia htc:sta.
#8
Alumiini onkin tosi mukava materiaali pitää kädessä Suomen talvessa. Ja kun tuohon joutuu ostamaan muovisen suojakuoret päälle, niin paino ja paksuus ovatkin äkkiä nykymitoissa...

No, vaihtoehtoja on toki hyvä olla ja varmasti rapakon takana ainakin tykättäisiin luurin ohenemisesta. Mutta aika vähänpä se nykymallinkaan paino on enää ihmisiä puhuttanut, kun luureja on oikeasti saanut käsiinsä kokeiltavaksi.
#9
Ei se nyt kovin paksu mielestäni nyttenkään ole, painoon tottuu eikä ole ainakaan itseäni käytännössä häirinnyt koskaan (alle 200g... oikeasti nyt pojat).
#10
Mulla on puhelin lenkillä mukana ja sports tracker käytössä. Nykyinen on aivan liian painava.. lenkkeillessä haittaa.
#11
@10
Come on, urheileva ihminen valittaa vajaan margariinipaketin painoisesta luurista lenkillä. Johan sun omat kädetkin painaa enemmän - miten niitä jaksat kantaa mukana?

Lenkillä minulla on aina oma Nokia E7 mukana, painoa 178g, eli käytännössä noin saman verran, kuin L920. Pidän puhelinta kädessä lenkin aikana voidakseni tarkistaa aika-ajoin kellon, juoksuajan ja -nopeuden sekä mahdollisesti vaihtaa kappaletta. Yleensä n. 10km kohdalla alkaa pikkuhiljaa käsi väsymään kapulan kanniskeluun - mutta ei hätää! Onhan minulla toinen käsi, jossa voin pitää puhelintani taa seuraavan peninkulman.

Jos et halua pitää puhelinta kädessä. Niin vaihda housut tiukempiin ja puhelin ei enää hölsky taskun pohjalla. Lökäpöksyissä hölskyisi iPhonekin ihan yhtälailla.

Lisää ruista ranteisiin aamulla ennen työpäivän (tai koulu-) alkua, jos 200g tuottaa ongelmia.
#12
Jarissimo ja sen bendgatet, Nokia on tehnyt alumiinisia puhelimia enemmän kuin yksikään valmistaja koskaan, jokainen toiminut täydellisesti.
#13
Valitettavasti litisteyssä mallissa piti hieman tinkiä ominaisuuksissa:
- ei Qi latausta
- ei NFC:tä
- vain USA:n 3 LTE-taajuutta (yksi toimi UK:ssa EE:llä)
- ei OIS-ominaisuutta
- kamerassa on uusi safiiri-linssi, joka ihanasti ruusun-punertaa vastavalokuvat
- kartat pysyvät Nokia karttoina, mutta optiona saa karttavääristymä-ohjelman vain 99,99£, jos sen maksaa ennakkoon
- akkukestonparantamiseksi näyttöä on hidastettu 9ms -> 23ms ja auringonvalo-boosteri on poistettu kokonaan
Jotta hintaa voidaan nostaa on myös siirretty halpoihin helposti melussa säröytyviin mikrofooneihin
- herkkä kosketus ohuet hanskat kädessä on poistettu, näin laite oheni 0,1mm, mikä oli tärkeä trade-off, myös paino putosi joipoa 0,7gr
Olemme erittäin ylpeitä uudesta puhelimesta, joten nimikin on muutettu:

nPhone5S
#14
abacaca Tuntematon käyttäjä
Jotenkin minusta on aivan käsittämätöntä että on olemassa ihmisiä joille on oikeasti merkitystä jollain fuckin parin millin tai kymmenen gramman eroilla koossa/painossa. Minulle kelpaisi kaksikin kertaa Lumian paksuinen ja painoinen laite jos siinä vain olisi ne ominaisuudet mitä haluan.
#15
Toivottavasti maali alumiinin päällä ei irtoa kuten iphone5, noh sehän onkin applen laite, nokioissa on aina maalit pysynyt kiinni :)
#16
@15
chipping -maalaus on saatavissa lisähintaan
ja laite voidaan maalauttaa huollossa uudestaan kuinka usein tahansa
odotteluaika on ruuhkasta riippuen 4-6 viikkoa.

Suosittelemme KAHDEN laitteen hankkimista samanaikaisesti,
jolloin chipping -maalauksen saa toiseen laitteista velotuksetta
ja sinulla on aina käytössäsi ainakin yksi toimiva laite.
Tarjouskoodi:

nPhone_5S^2
#17
abacaca Tuntematon käyttäjä
>nokioissa on aina maalit pysynyt kiinni

Poislukien N900:n näppäimistö.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.